2777
2789
انشالله همیشه سالم و سلامت باشی من خواهرم و مادرم شیمی درمانی شدن اگر کمکی نیاز بود من هستم

مرسی عزیزم هرجلسه اذیت میشدن؟من عملم سخت بود تازه یه جلسه شیمی رفتم خیلی اذیت شدم روحیه امم داغونه اصلا دلم میخواد گریه کنم زندگیم مختل شد 😔🥺

انشالله خدا کمکت کنه گلم

کجاته 

منم شبمی درمانی شدم برا معدم به معنای واقعی مردمو زنده شدم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم هرجلسه اذیت میشدن؟من عملم سخت بود تازه یه جلسه شیمی رفتم خیلی اذیت شدم روحیه امم داغونه ا ...

متاسفانه بله هر جلسه این طوری بود ولی برای مدت کوتاه 

من خواهرم همراه با کیسه ( چون سرطان روده داشت کلا دو ماه رودش بیرون بود و کیسه گذاشته بودن ) و پمپی که دو روز به دستش وصل بود و همراه بچه ۳ ساله که به مادرش وابسته بود شیمی درمانی میشد ولی الان بعد ۱۲ جلسه شیمی درمانی حالش خیلی بهتره امیدت به خدا باشه و به تغذیه و روحیه ات برس اصلا رفتی مرکز شیمی درمانی واسه دردای یکی ناراحت نشو و ارتباط نگیر چون من خواهرم میرف با همه حرف میزد میومد دوماه واسه طرف افسرده بود پس روحیه داشته باش و نهایتش چن ماهه بعدش تموم میشه میره. واسه عملت که میگی سخته بله درک میکنم هر عملی سختی های خودش رو داره خواهرم ۲ روز icu بود و انگار میگف شکمم داره میسوزه و با مورفین میخوابید یا مادرم الانم که الانه کار یکم سنگین بکنه دستش ورم میکنه. 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
متاسفانه بله هر جلسه این طوری بود ولی برای مدت کوتاه  من خواهرم همراه با کیسه ( چون سرطان روده ...

منم فعلا یک جلسه رفتم یه هفته مردم و زنده شدم موهامم داره میریزه🥺 هرسری یه هفته پس اذیتم چاره نیست 

بله متاسفانه طبیعیه اولش حتی خیلی بدنش درد میکرد و حالت تهوع داشت اما بعد چند روز خوب میشد دیگه درد ...

پس هرجلسه همینطوره وای منم یه جلسه رفتم تا یه هفته مردم و زنده شدم چون من عمل هم تازه کردم سنگین بود بعد یه هفته یکم بهتر شدم ولی عملم اونقدر سنگینه که اذیتم برام دعا کنید شاید نفست حق بود🥲

انشالله خدا کمکت کنه گلم کجاته  منم شبمی درمانی شدم برا معدم به معنای واقعی مردمو زنده شدم&nb ...

من تخمدان بود که به رحمم رفته بود و روده و حالب کلیه عملم سخت بود چندتا بود یه جلسه شیمی رفتم یه هفته مردم و زنده شدم هرسری همینطوره؟وای خدا چه حوری تحمل منم

الان خوب شدین؟

بله

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من تخمدان بود که به رحمم رفته بود و روده و حالب کلیه عملم سخت بود چندتا بود یه جلسه شیمی رفتم یه هفت ...

جلسه های اول خیلی سخته ولی جلسه سوم ب بعد بهتر میشه سعی کن فقط انرژی زیاد مصرف نکنی بیشتر استراحت کن انشالله زودی خوب میشی

مرسی عزیزم هرجلسه اذیت میشدن؟من عملم سخت بود تازه یه جلسه شیمی رفتم خیلی اذیت شدم روحیه امم داغونه ا ...

همسر من دیروز شیمی درمانی شده. از روز چندم حالتون بد شد؟؟