2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ارشاوین راحتتر از سورنا🥲

من اصلا منشورم چیز دیگه ای بود

اونی که نوشته آرشاورین رو گفتم درستش آرشاوین  هستش که خودم این اسمو خیلی دوست دارم

ولی برای اسم پسر خودم بین آرسین و آرسس 

آرسین رو انتخاب کردم چون معنیش هم خوبه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

من اصلا منشورم چیز دیگه ای بود اونی که نوشته آرشاورین  رو گفتم درستش آرشاوین  هستش که خ ...

منظور 😅😆

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

من اصلا منشورم چیز دیگه ای بود اونی که نوشته آرشاورین  رو گفتم درستش آرشاوین  هستش که خ ...

زنده باشه. معنیش چیه

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

زنده باشه. معنیش چیه

آرسین یعنی پسر اصیل آریایی

پسر دلاور و شجاع، 

پسری که از پدر و مادر اصیل دنیا اومده

چندتا معنی دیگه هم داره یادم رفته

زنده باشه. معنیش چیه

معنیهای مختلف داره

همچو اشک

همچو آتش

قهرمان

هستی مرد

نیرومند، ازاد، رها، جنگجو، 

مبارز در راه خدا

پاک دامن، مقدس، خالص و ناب

انگار یه بچه سه ساله داره آرشام رو صدا میزنه😄

اره😂😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

زنده باشه. معنیش چیه

در زبان انگلیسی نیز تلفظ این اسم به شکل “ /arsin/ " مرسوم است و ممکن است در برخی از کشورهای انگلیسی زبان به شکل های دیگری نیز تلفظ شود. صوت اسم آرسین بسیار زیبا می باشد و از این رو در هر زبانی از انگلیسی ، فرانسوی تا آلمانی به طور کامل قابل هجی کردن است.
از نظر معنی می توان این اسم را بسیار زیبا و خوش معنا توصیف کرد. معنی اسم آرسین در فرهنگ لغت های مختلف به صورت زیر آورده شده است.

ریشه و منشأ اسم آرسین اغلب به زبان های مختلف و فرهنگ های متنوع بازگشته است. این اسم اغلب در مناطقی از جهانی چون ایران، ارمنستان و کشورهایی با تأثیر ارمنیان استفاده می شود.

نام آرسین در اصل یک نام ارمنی است و به زبان ارمنی به صورت Արսեն (Arsen) نوشته می شود. این نام از واژه شناسی ارمنی مشتق شده است و معانی مختلفی می تواند داشته باشد.

نام آرسین نیز ممکن است از واژه یونانی Ἀρσένιος (Arsénios) مشتق شده باشد. این نام در زبان یونانی به معنی مردانه یا جسور ترجمه می شود و از نظر واژه شناسی با نام آرسین ارتباط دارد.

نام آرسین به طور گسترده در فرهنگ مسیحی به ویژه در کلیسای ارمنی و کلیسای کاتولیک به عنوان نام مقدسی برای مردان استفاده می شود. این نام اغلب به افراد مذهبی و کشیشان داده می شود.

معنی اسم آرسین در زبان و فرهنگ یونانی
نام آرسین در زبان یونانی به معنای مردانه یا جسور ترجمه می شود. این نام در معانی مثبتی مانند شجاعت و قوت استفاده می شود.

معنی اسم آرسین در معنویت مسیحی
در معنویت مسیحی، نام آرسین به عنوان نام مقدسی برای مردان به خصوص کشیشان و رهبانان به کار می رود. این نام معمولاً به افرادی که در خدمت کلیسا هستند، داده می شود
مفهوم جسوری و شجاعت برای نام آرسین
به عنوان یک نام مردانه، آرسین به مفهوم جسوری، شجاعت و قدرت اشاره دارد و می تواند به افرادی داده شود که با شجاعت و جسوری شناخته می شوند.
معنای معنوی و دینی اسم آرسین

در معنویت مسیحی، نام آرسین به عنوان نام مقدس و مرتبط با معنویت و ایمان به کار می رود.