2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 32 پست
:((

اگه خودت نگاه فک کن بخاطر پول و اینکه بگن طرف شوهر کرده بخوای ازدواج کنی اصلا میشه؟ 

فک کن شب باید هم بالین آدمی بشی که هیج علاقه ای بهش نداشتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خودت نگاه فک کن بخاطر پول و اینکه بگن طرف شوهر کرده بخوای ازدواج کنی اصلا میشه؟  فک کن شب ...

آخه چاره ندارم میگی چی کار کنم نه خامی دارم نه خودم کاری کردم که به خودم ایمان داشته باشم بگم آره تو میتونی از زندگیت لذت ببری و ازدواج نکنی خواهر ریدم یه تنه تو زندگیم

من حتی دلم نمیاد بوسش کنم اوقم میگیره چه برسه بقیه چیزا ولی خیلیا میگن درست میشه اینا بعدا نمیدونم شاید عادت میکنم من دوست داشتم یکی دیگه رو اما نشد 🤦🏻‍♀️

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
میشه یه چیز بپرسم تعداد آدمایی که به خاطر پول ازدواج کردن خیلی زیاده الان من که دارم یکی از اینا می ...

اره درسته، از طرفی هم با شرایط زندگی بعضی وقتا نمیشه جنگید

من خودم همیشه سعی کردم همه رو تشویق کنم تا واسه خواسته ها و اهدافشون سریعتر قدم بردارن تا فردا روزی پشیمون نشن از اینکه کاری نکردن واسه تغییره مسیره زندگیشون، خودمم دروغ چرا الان چندسالی میشه که رفتم دنبال ارزوها و اهدافم و‌ هنوز میشه گفت به اون مرحله ای که میخواستم دقیقا نرسیدم ولی خب تو مسیرشم. و اگه قرار بود همونطور مثل قبل دست رو دست بذارم مطمئنن الان جای دیگه بودم و شرایط متفاوتی با الان داشتم.

خودمم شاید یکم دیر شروع کرده باشم ولی بالاخره شروعش کردم.

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

اره درسته، از طرفی هم با شرایط زندگی بعضی وقتا نمیشه جنگید من خودم همیشه سعی کردم همه رو تشویق کنم ...

واسه همین میگم هیچوقت واسه شروع دیر نیست و هرموقع واسه کاری اقدام کنی قطعا ثمرشو میبینی بعدها

اره درسته، از طرفی هم با شرایط زندگی بعضی وقتا نمیشه جنگید من خودم همیشه سعی کردم همه رو تشویق کنم ...

میشه ازت بپرسم چند سالته؟🥺

آخه چاره ندارم میگی چی کار کنم نه خامی دارم نه خودم کاری کردم که به خودم ایمان داشته باشم بگم آره تو ...

از من به تو نصیحت بزار عاشق بشی بعد ازدواج کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

میشه ازت بپرسم چند سالته؟🥺

چندماه دیگه میرم تو ۲۶ گلم و اگه خیلی قبل ها واسه اهدافم تلاش میکردم الان قطعا شرایط بهتری داشتم ولی خب ناراضی و ناشکر نیستم چون همه چیز میتونست بدتر باشه و میشد مثلا ده سال دیگه بگذره و من تازه به این فکر میوفتادم که اقدام کنم، من قبلا خیلی ادم کمال گرا و ریسک ناپذیری بودم واسه همین اکثر کارامو به تعویض مینداختم و حتی شروعشون نمیکردم تا تو زمان بهتری انجامشون بدم (از ترس نشدن و شکست خوردن میخواستم واسه خودم و زندگیم وقت بخرم)

چندماه دیگه میرم تو ۲۶ گلم و اگه خیلی قبل ها واسه اهدافم تلاش میکردم الان قطعا شرایط بهتری داشتم ولی ...

*به تعویق

مرسی منو تونستی به گریه بنداری 

خو دورت بگردم فدات بشم من دلم میخواد آیندت خراب نشه داغون نشه دلم میخواد خوشبخت باشی 

خب دیدم که میگم

ازدواجی که توش عشق نباشه عشق خارج ازدواج رو میاره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندماه دیگه میرم تو ۲۶ گلم و اگه خیلی قبل ها واسه اهدافم تلاش میکردم الان قطعا شرایط بهتری داشتم ولی ...

میشه ازت یه خواهشی کنم از دیشب تا الان دارم دنبال یه آدمی مثل او میگردم شبیه خودم میشه باهات در ارتباط بمونم شماره و آیدی تلم رو برات می‌فرستم اگر ممکنه باهات در ارتباط باشم 🥺🦋

خو دورت بگردم فدات بشم من دلم میخواد آیندت خراب نشه داغون نشه دلم میخواد خوشبخت باشی  خب دیدم ...

می‌دونم🥺

تجربه تلخ گذشته دارم تو عشق و اینکه دیگه سن ازدواجم داره میرسه و میترسم همین

می‌دونم🥺 تجربه تلخ گذشته دارم تو عشق و اینکه دیگه سن ازدواجم داره میرسه و میترسم همین

اوکی ولی خاستگاری اومد و البته خوب بود سعی کن دل به دلش بدی دیگه نمیدونم چطوری بگم سعی کن عاشقش بشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه ازت یه خواهشی کنم از دیشب تا الان دارم دنبال یه آدمی مثل او میگردم شبیه خودم میشه باهات در ارتب ...

حتما عزیزدلم فقط من تلگرام ندارم، ولی درخواست دوستیتو قبول میکنم من اکثرا اینجا آنلاینم هرموقع که دوست داشتی میتونی بهم پیام بدی و حرف بزنی باهام باشه؟💓