2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم منو دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 80 پست
عع اینجایی که مشاور 😂 اقا من از فکر خیال خوابم نمیبره

بیا انور 😁

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوران دوستی اونجوری نداشتیم ی روز چت میکردیم در حد احوال پرسی بعد کارمون ب دعوا میکشید و ماه ها &nbs ...

ن قبل ک ازدواج کنه با من چن سال قبل ترش منو میخواست خیلی اما من ردش کردم ی روز باهم بودیم بعدش دعوا داشتیم همش سر اینکه نمیزارم بیاد خواستگاری ک بعدش رفت زن گرفت دوران طلاقم یبار فهمید بود گوشی بابام دستمه پیام داد اوضاع از این قراره ولی من تو فکر این نبودم اصلا فقط شنونده بودم و تمام دیگه تا الان ک دیگه یهویی خانوارش ازم خواستگاری کردن و نامزد شدیم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

الان ما سردیم اون میگه تو بهم محبت نمیکنی منم میگم توهم عشق و محبتی نداری هنوز اول راهیم تازه نامزد ...

یه مدت محبتش کن ببین گرم میشه

به خودتون یه فرصت بده ببین اوضاع چطور میشه

اره رفتارش و نگه داشتن خاطرات اون دختره و شماره تلفنش

خب مشخصه .اما اگر بچه دارن شاید برای بچه هاست احساساتشون اگر که بچه نداشتن این رفتار درستی نیست ناراحت نشی گلم اما برای فراموش کردن ایشون شما رو انتخاب کرده انگار 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

چه زود این حرفو زده شما هنو شروع نکردید که اخه ...شما عقد کردی ؟ اگر عقد نکردید بهم بزنید 

خواستم جدا شم خانواده ها اجازه ندادن باید تحمل کنم

شاید اگر تو تو زندگیش نمی آمدی جدا نمی شدن ؟

آخه مردی که در حال طلاق هستش کلی مشغله فکری داره  کمتر مردیه که از زنی خوشش نیاد و خیلی راحت طلاقش بده قطعا در گیر دادگاه مهریه و نفقه بودن  .

اصلا کی وقت کرد که  دوباره عاشق بشه !!!!

این نیز بگذرد .....
حس میکنم حال روحی همسرتون میزون نیست. در حالی که از اون رابطه عاطفی بیرون اومده، بروز نشده ،وارد راب ...

عزیزم من اصلا قصد ازدواج باهاشو نداشتم بهویی پدرش ک دوس صمیمی پدرمه خواستگاری کردن و بابامم قبول که ادمای خوبین دست غریبه نمیوفتی پیشمونی نظرمم حتی نپرسید قبولته یا ن خواستگاری و نامزدیم کلا یهویی شد نامزدم میگه تو مشکل داری همش کوتاه نمیاد

یعنی میگفت دوست دارم و فلان ؟؟حرفت اشتباهه؟؟ و حست؟ مگه خودش طلاقش نداده ؟؟

میگه دوسم داره اما خودم حس نکردم واقعی باشه بیشتر فکر میکنم دنبال تشکیل زندگیه خودشم امشب گف دیگه 

دختره گف طلاقم بده مهریشو هم گذاشت اجرا گرفت 

امکان داره تو یه سردرگمی باشه تا ۶ ماه نباید وارد رابطه میشدید

همین دیگه دست من بود قبول نداشتم اما زود اومدن خواستگاری من صبر نداشتن اصلا