2777
2789

اره یه نفر میشناسم پیدا کرد،قرار بود بفروشه همشو ب یه نفر بعد میگن انگشترای خوشگل هرلحظه یه موجی میزدن نگم دیگه براتون 😆بعد همین که منتظر بود طرف بیاد پلیس اومد بالاسرش و شش هفت سال زندان تشریف داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سکه اشرفی دارم بابام داشت ی خونه قدیمی رو تخریب میکرد پیدا کردیم متاسفانه از اون بد شانسا هستیم طلا نبود واسه کلکسیون اینا خوبه فکر کنم برای ۳۰۰ سال قبل اینا بود تاریخی ک زده بود دقیقم یادم نیست شاید کمتر الان نمیدونم کجا گذاشتم 😂😂

همکلاسی دبیرستان خواهرم از روی بچگی تعریف کرد که بابام و پدربزرگم تو کار ساختمونند‌. داشتند یه خونه رو تخریب می کردند که چند تا کاسه و کوزه قدیمی پیدا کردند. مهندسه هم گفت بیاین این آشغالا رو بردارید اینا هم از خدا خواسته برداشتند و بعد فهمیدند خیلی قدیمیه. یکی گفت پس میرم به پلیس میگم که دختره یخ زد و گفت بی جا می کنید.

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

اره خیلی دور بر بودن پدربزرگم کوزه قدیمی پیدا کرد تو باغش موقع کاشتن میم یا همون درخت انگور اهدا کرد موزه یکی دکوری گذاشتیم خونمون خیلی زیاد بودن چنتاشون بیلخورده بود شکشته بود ولی بابا بزرگم نگشت اگه جدی میگشت شاید چیزی پیدا میکرد یکی از اشنا ها هم شمشیر طلا پیدا کرده بود ب مفت ازش خریدن یکی هم با یکی شریکی پیدا کرده بود شریکش دزدید رف دیگه ام بر نگشت ک نگشت

الان خوشحالی؟ بدبخت افتاده زندان

وا چی میگی قضیه مال سی چهل سال پیش من طرف که ندیدم برام تعریف کردن ،اره اگه الانم بود خوشحال میشدم این موارد جز انفال هست وقتی کسی پیدا کرد باید پس بده ب. دولت

کاشکی منم یهویی پولدار بشم عمه ی من یهویی پولدار شد فکر کنم پیدا کرده شوهرش خیلی دنبال این چیزا هست ی خونه کیش داره ی خونه شیراز دو تا اتوبوس داره ی هایپر مارکت بزرگ فکر کنم تهرانم خونه داره ماشاالله خدا بیشترش کنه ب ما هم بده😂

طرف تو زمین خودش پیدا کرده چ ربطی ب دولت داره 

عزیزم درهرصورت انفال هست جز میراث فرهنگی حساب میشه من از لحاظ قانونی میگم وگرنه منم از خدامه گنج ببینم مال خودم باشه ولی خوب دیگه این قانون

وا چی میگی قضیه مال سی چهل سال پیش من طرف که ندیدم برام تعریف کردن ،اره اگه الانم بود خوشحال میشدم ا ...

نه ک دولت نمیخوره 

اونو

کسی پیدا کنه مال خودشه مخصوصا زمین  خودش

همه کشورا حق و به اون طرف میدن حتی قران گفته پیدا  کردید حلاله خمس شو بدید

حتما به دولت وصلی  خوشحال شدی بدبخت و گرفتن

2790
2778
2791
2779
2792