2777
2789
دوستت حرفه ای نبود طب سنتی حرفه ای بیشتر اتفاقا حالیشه

خوب شما اگه بلدین بگین از طب سنتی😇از فواید روغن بنفشه و عنترنسا🤧و این چیزا😀

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی دکتر طب سنتی گفت آش آبغوره و سوپ دو هفته بخوری کبد پاکسازی میشه  شربت لیمو و عسل صبح ناشتا ...

بخور و نخور غذایی سنتی بده همه چی رو میگن نخور سوپ بدتر گشنه میشه ولی دارو هاش خوبه

ولی رژیم هاشون‌همه چی نخور

اینارو از کجا درمیارین خدایی؟ چجوری پاک سازی بشه؟ یبار دوستم بهم گفت پیشونیت تیره عه سودا داری😂ولی ...

سودا که آزمایش نشون نمیده عزیزم 

شما تا حالا دیدی بگم تو آزمایش سودا بنویسه دکتر 😅

این واسه درمان طب سنتی هستش 

مثلا بدنت سردی داره تو آزمایش نشون نمیده که

من طب سنتی بلددنیستم ولی رفتم واقعا بیشترر دکترا حالیشون یود

نه عزیزم اونا فقط بلدن چجوری مزخرف بگن و سر ملت شیره بمالن

آخرشم ملت ساده ی ما با عوارض داروعلفی های اونا میرن پیش پزشکای با سواد (نه هر پزشکی) که ممکنه خیلی دیر شده باشه

بارها دیدم که دچار عوارض کلیه و کبد شدن و کارشون به دیالیز و پیوند کشیده

متاسفانه جو مامعه علیه پزشکاست این وسط هم هستن پزشکایی که واقعا بی سوادن و سهمیه ای و ضررش شامل حال همه مردم میشه

بخور و نخور غذایی سنتی بده همه چی رو میگن نخور سوپ بدتر گشنه میشه ولی دارو هاش خوبه ولی رژیم هاشون‌ ...

خب عزیزم همه ی آدمها اصلا برای زیبایی بدنشون هم شده باید پرهیز غذایی داشته باشن 

مصلا شما اگه سس بخوری همش کبدت چرب نمیشه ؟؟؟ 

خب پس اون طب سنتی ها هم درمان خوبی میدن

سودا که آزمایش نشون نمیده عزیزم  شما تا حالا دیدی بگم تو آزمایش سودا بنویسه دکتر 😅 این واسه ...

سودا و سردی و گرمی و همه مزخرفات طب سنتی و شیادان و دروغگویان رو قبول ندارم و باور نمیکنم😀😂🥸 خداروشکر از بدن خودم آگاهم  سوادشو دارم و طبق علم روز و با مشورت پزشکای باسواد دوره ای چکاپ میرم و جایی که بیماری پیش بیاد درمان میکنم 

هیچ وقت هم سراغ دارو و روشی نمیرم که fda اپروو نداشته باشه که بعدا با عوارضش تو سر خودم بزنم😀

سلام عزیزم ، برای زگیل هات چیکار کردی؟ از بین رفتن یا نه؟

خطرناکه ؟ 

من ۲۸ هفته باردارم، چند روزه متوجه شدم اطراف سینه ام چندتا زگیل ریز زده، خطرناکه واقعاً یا نه؟

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم ، برای زگیل هات چیکار کردی؟ از بین رفتن یا نه؟خطرناکه ؟ من ۲۸ هفته باردارم، چند روزه متوج ...

سلام گلم منم باردارم هاله ی سینه م زگیل زده خیلی نگرانم برا شیر دادن بچه . شما چکار کردین رفتین دکتر .شکل زگیلهاتون چجوری بود ممنون میشم راهنماسم کنی خدا خیرت بده

سلام گلم منم باردارم هاله ی سینه م زگیل زده خیلی نگرانم برا شیر دادن بچه . شما چکار کردین رفتین دکت ...

سلام عزیزم ، برای من روی هاله نبود، زیر سینه بود، از دکترم هم پرسیدم گفت مشکلی نداره از عوارض بارداریه، و تقریباً یک ماه بعد از زایمان خودش خود به خود رفع شد و دیگه وجود نداره، نگران نباش

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام گلم منم باردارم هاله ی سینه م زگیل زده خیلی نگرانم برا شیر دادن بچه . شما چکار کردین رفتین دکت ...

اسمش هم زگیل نیست اسکین تگ گفت دکترم، شکلش بزن نت میاره