2777
2789
عنوان

دی ماهی 🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 90 پست
مهربون دل نازک سریع ناراحت میشم و چیزی میگم ولی چند دیقه بعدش اصلا یادم میره سر چی بوده و خودمم معذ ...

چ جالب منم همین خصوصیات دارن ولی معذرت خواهی نمیکنم و مغرورم

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دی ماهی  پسر و‌دختر فرق داره  مثلا من خودم اصلا مغرور نیستم  سریع هم وابسته میشم و ...

پسراشون واقعا گند دماغن جذابم نيستن بیشتر خودشیفتن

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

بله

ببین اگه با ی پسری سه سال تو رابطه باشی رابطه تونم لانگ دیستنس باشه کات و دعوا هم زیاد داشته باشین،خیلی ام بهش بی احترامی کرده باشی تو دعوا و اون صبور بوده باشه،بلاکش کنی و بلاکت نکنه،وقتی پروف دپ میذاری اونم دپ بذاره ،ولی بگه شرایط ازدواج ندارم بهت هم دست نزده باشه،تکلیف چیه دوستت داره یا بازیچش بودی؟بچه هم نیست ۲۸ سالشه ،بعد کات هم مث دوست کنارت بمونه و بهت پیام بده حالتو بپرسه 

لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀

چ جالب منم همین خصوصیات دارن ولی معذرت خواهی نمیکنم و مغرورم

البته از این معذرت خواهی که گفتم ن واسه اطرافیانم فقط واسه کسی که دوسش دارم و همدممه 

وگرنه من هنوز ی بارم نشده حتی واسه چیزی از خانواده خودم معذرت خواهی کنم

دی ماهی  پسر و‌دختر فرق داره  مثلا من خودم اصلا مغرور نیستم  سریع هم وابسته میشم و ...

اشتباه بزرگی تو این جامعه ک پر شده از دروغ ونیرنگ همش فکر سواستفاده کردن از همدیگه 

ببین اگه با ی پسری سه سال تو رابطه باشی رابطه تونم لانگ دیستنس باشه کات و دعوا هم زیاد داشته باشین،خ ...

کسی ک احترام حفظ کنه واقعا ارزشمند و قابل تحسین ولی اکثرا آقایون تو رابط لانگ اخلاقشون خیلی خوبه و ب شدت عالی هستن ک با واقعیت شون خیلی فاصله داره نباید ب همین راحتی اعتماد کرد بخصوص تو این جامعه ک هر روز با طرف میری بیرون باز نمیشناسی..