الهی دورت بگردمم... منم یک ماهه کات کردم از ۲۴ فروردین و چهار بار تماس داشتیم و یک بارم دیدمش ک ۳ بار اون زنگ زد بهم گفت دلم تنگ شده و مراقب خودت باش و کلللی حرف ی بارم خودم زنگ زدم زدم زیر گریه ک دوست دارم... دیشب زنگ زد گفت گوش کن این اهنگو صدای ضبط ماششینو زیاد کرد این اهنگو پلی کرد
رفتی خب بگو به چی رسیدی یادته چ روزایی رو داشتیم یادته چ ارزوها داشتیمرفتی درست اونم چه روزی روزی که بهم رسیده بودیم چیشد اون خوابا که دیده بودیم نقشه هایی ک کشیده بودیم
میخاستم سالگرد دوستیمون ک میشه ۲۲ خرداد برم براش کادو بگیرم و ی پیک نیک دو نفره راه بندازم برای جبران همه زحماتش ک میدونم جبران نمیشه تایپکمو ترکوندم گفتم میخام میوه و غدا و کادو بگیرم هی گفتن چقد رو میدی بهش چقد بها میدی چقد خرج میکنی خجالت بکش شماین پسرارو پر توقع میکنین😂😂 عوض این ک اون یک سال منو هفته ای ۳ بار بیرون میبرد غذا خوراکی تفریح شهر بازی همه خرجا گردن خودش حتی نمیزاشت اب مدنی بگیرم میگف وظیفه منه تا وقتی من هستم حق نداری دست تو جیبت کنی خواستم اون روز بهش بگم اگ ممو دوست داری جدی کن رابطه رو یا حدااقلش ب خانوادت بگو و بزار منو بشناسن تا فرصت پیش بیاد و بیای برای خاستگاری اگ هم نمیخای ک این اخرین دیدار برای همیشه باشه نمیتونم این عذابو تحمل کنم