2777
2789
🚶🏻‍♀️💔کنکور ک نخوندم کنکور فقط اینا رو خوندم زیست دوازدهم کامل زیست دهم سه فصل اول  ز ...

خوب تو قرار نیست حتما صددرصد مطالب و بخونی سعی کن همنوایی که خوندی رو خوب یاد بگیری که بتونی حداقل بیست درصد بزنی پنجاه درصد نهایی رو هم چهل درصدشو بگیری قبولی دیگه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تو قرار نیست حتما صددرصد مطالب و بخونی سعی کن همنوایی که خوندی رو خوب یاد بگیری که بتونی حداقل ب ...

مشاورمم همینو میگه ولی من استرس دارم

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

مشاورمم همینو میگه ولی من استرس دارم

ن بابا نداشته باش

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

تو چقدر خوندی میشه بگی

من فککنم گفتم کامنتهای قبلی

از تابستون خوندم تا آذر 

بعد نخوندم تا عید

عید تا کنکور اردیبهشت خوندم 

مطالبی هم که خوندم کل پایه 

دوزادهم هم نیمسال اول

نهایی هم دست و پا شکسته خوندم بعضی درسا رو نصفه نیمه گذاشتم

من که امیدی ندارم

هرچی پایه خوندم دیگه یادم نیست

الان بدجور تنبلی میکنم نمیخونم

من فککنم گفتم کامنتهای قبلی از تابستون خوندم تا آذر  بعد نخوندم تا عید عید تا کنکور اردیبهشت ...

خوبه برا تو جمع بندی کن دیگه

خوبه برا تو جمع بندی کن دیگه

آخه الان نهایی از طرفی ن نهایی میخونم می‌زارم شب امتحان همش اگر اول تیر بشه شروع کنم جمع بندی اره

آخه الان نهایی از طرفی ن نهایی میخونم می‌زارم شب امتحان همش اگر اول تیر بشه شروع کنم جمع بندی اره

نزار بموونه شب امتحان من پارسال این کار رو کردم نتیجه نگرفتک

نزار بموونه شب امتحان من پارسال این کار رو کردم نتیجه نگرفتک

جدییییی؟چن شدییی

خیلی خیلی پایین بالاترین نمره ام ۱۸ بود اگه معدلم بالا بود الان دانشگاه بودم

برگامممم طول سال خونده بودبددد؟

بلی بعضی از درسا رو خونده بودم  من به امید شیمی ۱۹ رفتم ولی تو کارنامه ۱۵ شدم

وای استرس منو گرفتنت پی از الآنم منی که تو طول سال کم خوندم نمیشه نمره خوب گرفت😭