2777
2789
عنوان

معیارهای شما برای ازدواج چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسیس نبودن، شکاک نبودن، وفادار بودن، ارزش قائل بودن برای همسر، درامد حداقل در حدی که بتونیم زندگی بگذرونیم و دستمون به دهنمون برسه

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

ظاهری قد نسبتا بلند بازو دار بدون شکم سبزه 

اخلاقی شوخ دست و دلباز شکاک نباشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

مومن

چشم پاک چشم پاک چشم پاک

دست و دلباز

خوش اخلاق

مهربون فقط واسه من

تحصیل کرده

پولدار

خانواده دار

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

اولین معیارم این بود که خودم سواد رابطه ام بره بالا ...چون اگر پایین باشه هم اشتباه انتخاب میکنی هم به سازش نمیرسی...

بعدش دوست داشتم همسرم آروم باشه نه هارت و پورت کنه و داد بزنه و ...

به زن فقط به شکل یه ادمی که بچه براش میاره و اتاق خواب خوبی میسازه فکر نکنه...هم ردیف باشه جهان بینی مون و جلو و عقب نباشیم از هم ...

آیکیو و هوش عقلی هم مهمه هم کفو باشه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اگه رفتار و اخلاقش خیلیییی عالی باشه از نظر شغلی همه چی تموم اما تیپ و قیافش خیلی به دلت نشینه چی؟

کسایی هستن که تیپ و قیافه عالی ولی برج زهرمارن و اصلا به دل نمیشینن.ولی کسایی هم هستن ساده و معمولی  با شخصیت ولی جوری. خوب هستن که به چشت یدونن

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

قدبلند باشه.خانواده خوب.شخصبت خوب.ادب.فرهنگ.اخلاق.اهل نماز و روزه باشه مثل خودم.سر به زیر باشه.هیزو هول نباشه.عاقل باشه...کلا بیشتر شخصیت برام مهمه تا قیافه .فقط قدش بلند باشه تامام😁