مرغ رو تیکه تیکه کن سرخ کن با سیب زمینی نگینی و پیاز یکم ادویه بزن بزار با برنج دم بکشن
یا ساندویچ مرغ با نون ساندویچ
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
سینه مرغ رو خورد کن مث اندازه جوجه یکم کوچیکتر با زعفرون و ادویه جات و پیازو ابلیمو مزه دار کن ....برنجت ک دم گذاشتی و تقریبا نیم ساعت اینا مونده ب اوردن شام .ی تیکه کره با یکم روغن مایع بریز تو تابه .تیکه های مرغو بریز توش یکماب بریز تواون ظرفی ک موادو مزه دار کردی ابشو بریز رو مرغا زیرشو متوسط بزار درشم ببند تا هم بپزع هم سرخ بشه
به مرغ یکم زردچوبه و فلفل بزن بذار تو تابه دو طرفش خوب طلایی سرخ کن بعد تو یه تابه ی دیگه پیاز رنده شده رو سرخ کن بهش یک و نیم لیوان آب پرتقال اضافه کن و زعفران دم کرده بریز جوش که اومد حرارت رو کم کن مرغ هارو بچین توش و بذار چهل دقیقه با حرارت کم جا بیفته
مرغ با پیاز و فلفل دلمه ای قرمز اب پز کن بعد یکم تو روغن تفتش بده بهش قره قورت اضافه کن یکم اب بریز بزار در حد ۲۰ دقیقه با اون اب کم بپزه تا ابش تموم بشه عالیه میشه
یا میتونی مرغ اب پز کنی ب جا قره قورت بهش الوچه و برگه زردالو اضافه کن اینم عالی میشه
یه لیوان آب زعفرون بریز درشو بذار آروم با درجه پایین بپزه
آخرای پخت یکم کره بزن
قارچم تفت بده آخراش اضافه کن
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
مرغ و ابپز و ریش ریش کن سیب زمینی هم ابپز کن و له کن ب مرغا اضافه کن یکم قارچ خوردشده با پنیر پیتزا و اویشن و نمک و اینا اضافه کن با دستت شکلش بده و داخل ارد سوخاری بغلطون وداخل روغن داغ سرخ و با خیارشور و گوجه و سس میل کنید