2777
2789
عنوان

بنظرتون ناپدریم اجازه میده؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مادربزرگ پدريت ميخايى برى نرو چون مادرنباش تومراسم خواستگارى استرس خفه ات ميكنه برو خونه مادرب ...

با خانواده پدریم قهرم سر این جریان همون خونه مادربزرگ مادریم خاله هام میگن بیان ولی از رفتار مادربزرگم میترسم ادمیه که خیلی حرف میزنه

ازش مشورت گرفتى براى خواستگار بهش برنخورده بدون اجازه اون گفتى بيان خواستگارى

خودش کاملا در جریانه فقط چون خانواده پدریم مخالفن اینم نمیزاره بیان میگه پس فردا اگه چیزی بشه طلاق بگیری میگن تو شوهرش دادی

پس ناپدری ت هم‌تقصیری نداره الان با خودش فکر میکنه من یه حرفی بزنم عموها ت فکر ناجور میکنند دعوا میش ...

پدرم فوت شده خانواده پدریم با این خواستگارم مخالفن و دعوامون شد دیگه قهریم باهم . تاپیک اولم توضیح دادم همه چیزو

خودش کاملا در جریانه فقط چون خانواده پدریم مخالفن اینم نمیزاره بیان میگه پس فردا اگه چیزی بشه طلاق ب ...

اره اينم هست دوست منم مثل تو ناپدرى تااخرباترس اينكاركرداخرش خانواده پدرى اومدن دم خونشون بوق زدن گفتن چيزى بشه دخترمون بدبختت ميكنيم 

بادخترعمه دوستم حرف ميزدم ميگفت ماهمه ميگيم اينم مثل مادرش نميتونه زندگى نگهدار

2790
2778
2791
2779
2792