2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه برگردین به قبل حاضرین پنج سال عقد باشین ولی برید خونه خودتون ؟یا مستأجری ترجیح میدین؟

اره 

چون ما همینطوریش ۳ سال عقد بودیم چون همش یکی میمرد حالا ۲ سال هم روش

من البته الان مستاجر برادرم هستم با هیچی پول پیش ماهی ۲ تومن تو خونش نشستم اونم با اصرار خودمون تا ا ...

اگه برگردین به قبل حاضرین پنج سال عقد باشین ولی برید خونه خودتون ؟یا مستأجری ترجیح میدین؟

هیچ چیزی تضمین شده نیست و اینکه بستگی داره اون خونه چطور خونه ای باشه اگر شیک و تمیز باشه شاید ولی اگر خوب نباشه نه 

اگه تضمینی بود قبول میکردم

آخه همسر من باید زور بالا سرش باشه تا پول جمع کنه خیلی بی خیال و ولخرجه عمرا تو عقد پول جمع میکرد

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .

دوران عقدم دو سال بود و خیلی توی این دوسال اذیت شدم .برا همین نمیتونم ۵ سال را بگم تحمل میکنم .

ولی الان که تو ماه اخر بارداری مجبور به اسباب کشی شدم و اینقدر مستاجری سخته به همه جوونا توصیه میکنم از طلا و سرویس و حتی جهاز خوب بگذرن و یه خونه نقلی بخرن .

اگه شرایط تون خوبه عقد هم ایراد نداره بمونین تا خونه بخرین 

مستاجری خیلی خیلی خیلی سخته 

چقدر تو سرم زدن سر مستاجر بودنمون و خونه نداشتن شوهرم 

ولی از ایچ طرفی هم کمکی برای ترید خونه نبود 

الان اگه عقل اون موقع را داشتم حتی به قیمت جهاز نداشتن خونه میخریدم 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

پنج سال خیلیه 

نه حقیقتش ولی محله پایین تر یا خارج شهر که کمتر اجاره بدم میرم همون موقع هم به شوهرم گفتم ولی قبول نکرد 

حالا زمان من مادرم بهم گفت کمتر جهاز میدم ولی خونه بگیرین من قبول نکردم اشتباه کردم 

یعنی اگر با قرض و وام میتونید ی خونه بخرین عروسی سبک تر بگیرین درست ترین کار اینه چون مستأجری خیلی سخته

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم