2777
2789

۶ سال 

حس خیلی بد

سز

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردم ولی ازینک یکی توی شکمم رشد کنه و تکون بخورهه عمیقااا ترس دارمم

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

۱سال و نیم

سزارین

۲۳سالم بود

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نزدیک ۲سال طبیعی بود اولی ۱۲سال پیش الانم سومی اوردم چندروزه زایمان کردم طبیعی خخخخ حس مادربود ...

خیلی ببخشید طبیعی سخت نیس؟

کدوم مرحله زایمان طبیهی سخته؟

من از زور زدنش میترسم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

6 سال بعد  اقدام هم کردیم دیگه درگیر سقط مکرر و مشکل اسپرم بودیم ولی حل شد خدا رو شکر  خ ...

گلم میشه بگی برای زایمان راحتت چیکارا کردی

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

نزدیک ۲سال طبیعی بود اولی ۱۲سال پیش الانم سومی اوردم چندروزه زایمان کردم طبیعی خخخخ حس مادربود ...

گلم میشه بگی چیکارا کردی برا زایمان راحتت و بعدش درد داشتی؟

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خیلی ببخشید طبیعی سخت نیس؟ کدوم مرحله زایمان طبیهی سخته؟ من از زور زدنش میترسم

پس سخت نیست دردکشیدناش و زور زدناش و بیرون اومدنش همش سخت و دردناکه ولی خوبی ک داره بچه ک میادبیرون دیگه هیچ دردی نداری انگار ن انگار تاالان داشتی جون میدادی...دیگه تمام فکر و ذهنت میشه کیف کردن بابت وجود نی نیت

تویی زیباترینم