aaalmasss مدیر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 عنوان نی نی یار ۵🥹😩😭 | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست بابا مگه چی گفتم تعلیقم کردین😔 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات 1403/03/01 | 13:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 عه یادت مونده❤️🫂 منم بعضی وقتا جلوی زبونمو نمیتونم بگیرم ولی این چندروز واقعا خوش شانس بودم 😂 🤕🤒 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 صبح بیدار شدم از دلتنگی نفسم به شماره افتاد الانم قلبم درد میکنه چقدر من بدبختم چرا خدا انتقاممو ازش ... بیخیال خودت انتقامتو بگیر 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
آب_پرتقال_شیرین عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 3724 بیخیال خودت انتقامتو بگیر خودم نمیتونم😔مگه اینکه اینقدر موفق شم چشاش در بیاد کاش موفق شم😭
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 خودم نمیتونم😔مگه اینکه اینقدر موفق شم چشاش در بیاد کاش موفق شم😭 تمام تلاشتو بکن ❤️ 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات