2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 51 پست
بخاطر عشق هرکاری کردم و درآخر بهم رسیدیم  ولی ببین این کارام باعث شده بود که فکر کنم من که این ...

خوبه که رسیدی😍

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

شد با نشد؟ 

🙂🙂🙂

من باعشق ازدواج کردم 

باوجود همه مشکلات تو زندگیم و اخلاقمون که اصلاباهم جورنیست 

همه دعواها 

بحثا دارم جون میکنم که درستش کنم ...

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو پیچوندم رفتم یه شهر دیگه تا ببینمش 

رسیدن به هم یانه؟ 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

🙂🙂🙂 من باعشق ازدواج کردم  باوجود همه مشکلات تو زندگیم و اخلاقمون که اصلاباهم جورنیست  ...

خوبه 

شد دیگه بعضیا تلاس میکنن همونم ندارن

متاهلم درکل زندگی من پیچیده اس، قابل تعریف نیست

ولی بالاخره عشقی داری تو زندگیت 🎠❤️

له شدم. تا بش رسیدم ذوق کردیم ولی حالا زندگی مون رو هواس

چراهمه زندگی هایی ک باعشق شروع میشه اینجوربه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

تازه رفتمو اومدم 😂خیلی دوسش دارم ولی همه چی رو هواست ...ینی اینجوری نیس که تغییر خاصی کرده باشم تو ...

خوبه ایشالا به هم برسین

عشقتون پایدار❤️🎠

الان میگم ای کاش هیچوقت نرسیده بودم  چون واقعا دارم بیشتر از قبل عذاب میکشم

بالاخره زندگی پستی بلندی داره خواهر

چراهمه زندگی هایی ک باعشق شروع میشه اینجوربه

چون عشق کورت میکنه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چون عشق کورت میکنه

ازدواج بدون عشق باعث خیانت میشه 

تا دلت بخواد دیدم