2777
2789

من شوهرم خیلی آدم کثافتیه همش در حال عذاب دادنمه یه روز خوش نداریم با همه خوشه الا من خیلی سعی کردم درست کنم زندگیم رو نشد...دست بزن داره وضع مالیه خوبی نداره حامله هستم دیشب گرفته زده 

میدونم که اصلا دوسم نداره فقط با خانوادش خوشه و رفیقاش...الان تصمیم دارم بچمو سقط کنم تو ۱۳ هفته هستم حس میکنم به دنیا اومدنش بزرگ ترین ظلم در حق این بچس نه وضع مالیه خوبی دارم نخ کسیو دارم پشتم وایسته حتی منو از خونه میندازه بیرون با اینکه میدونه جایی ندارم برم...بدون در نظر گرفتن احساس بیاید بگید شما جای من بودین چیکار میکددین حتی یه روز خوش نداریم 

گناه داره اون بچه.. از اول چرا فکر نکردی اخه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بچه الان نور داره جوون داره روح داره...اگه خدا اونو تو رحم شما قرار داده حتما خیر برات میاره. من بودم نگهش میداشتم و با جوون دل بهش محبت میکردم

و خدایی که به شدت کافیست...
۱۳ هفته ک دیره بدون احساس داریم میگیم ولی واقعا بچه بزرگ شده دیگه 

میدونم بزرگ شده....ولی آیندش چی؟؟؟ اگه فردا روز با بچه پرتم کرد بیرون چه جوابی دارم به بچه بدم

اون بچه الان نور داره جوون داره روح داره...اگه خدا اونو تو رحم شما قرار داده حتما خیر برات میاره. من ...

حتی اگه جایی نداشتی بری یا هزار تومن خرج نداشتی بدی یا همسرت باعث شد تمام حسابات مسدود بشه و نهایت نامردی رو بکنه بگه به من ربطی نداره خرج خودتو خودت بده

دنیا اومدنش گناه نیست؟؟؟یه پدر روانی داره؟؟با قرص اورژانسی باردار شدم تازه بچه هم نمیخواستم 

تو دنیای بعد از مرگ درمورد وظایف و اخلاق و رفتار همسرت از شما چیزی نمیپرسن. ولی قطعا درمورد کاری که خودت انجام میدی باید پاسخگو باشی. اینکه شوهرت خوب نیست دلیل نمیشه بچه رو از بین ببری. 

و خدایی که به شدت کافیست...
میدونم بزرگ شده....ولی آیندش چی؟؟؟ اگه فردا روز با بچه پرتم کرد بیرون چه جوابی دارم به بچه بدم

در هر صورت قتله

شما بخوای جواب بدی یا ندی در حال حاضر حق کشتن یه موجود زنده رو نداری

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

تو دنیای بعد از مرگ درمورد وظایف و اخلاق و رفتار همسرت از شما چیزی نمیپرسن. ولی قطعا درمورد کاری که ...

حرف صما درست کامل....ولی بچه ای که نتونم یه لقمه نون بهش بدم یا مجبور شم تو کوچه خیابون بزرگش کنم چی میخواد در اینده بهم بگه؟؟؟