2777
2789
امضات عالیه

مرسی که خوندیش قشنگم ♥♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مادر شوهرم زنگ زده که شوهرم بره شهرستان بیارتش اینجا ببرتش دکتر انقد از ما طلبکاره کاری به بقیه پسرا ...

وای منم دیشب رفته بودم یه شهر دیگه تا دیر وقت بعد زنگ زده بود ک اومدین؟گفتم نه شام جایی هستیم بعدش تا بیاییم دیگه دیر وقته .بعد گفت عه من اش پخته بودم نظر خسته شدیم دختراام خوابن گفتم بیای اینجارو جمع کنی😐وای باور کن قابلیت اینو داشتم بزنم پارش کنم گفتم ما دیر میاییم فعلا کاری ندارید...از اون موقع دارم حرص میخورم😬

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب نیستم دیشب یه تاپیکی در مورد شوهرم زدم از سر ذوق، دو تا کاربری بهم خیلی فحش دادن دلم گرفته از دی ...

ول کن بابا، جدیشون نگیر، اکثرا بچه ن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
ول کن بابا، جدیشون نگیر، اکثرا بچه ن

وای ب خدا قلبم تند تند میزد خیلی بهم توهین کردن باهاشون خیلی مهربون حرف زدم ولی بازم توهین میکردن 

هر کلمه که تایپ میکردم دستام میلرزید

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
من جای تو بودم تا همین نیم خط رو تایپ کنم شیرکاکائو تموم میشد به فیلم دیدن نمی رسید دیگه😅

ارهه داشتم اروم اروم میخوردم همون پنج دیقه اول فیلم تموم شد خخخ

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
وای منم دیشب رفته بودم یه شهر دیگه تا دیر وقت بعد زنگ زده بود ک اومدین؟گفتم نه شام جایی هستیم بعدش ت ...

وای خدا لعنتشون کنه من انقد عذاب میکشم که نگو😭 همش از ما توقع داره دیگه روانی شدم از دستش

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

وای خدا لعنتشون کنه من انقد عذاب میکشم که نگو😭 همش از ما توقع داره دیگه روانی شدم از دستش

محلش نزار اومد خونتونم اصلا گرم نگیر باش 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
وای ب خدا قلبم تند تند میزد خیلی بهم توهین کردن باهاشون خیلی مهربون حرف زدم ولی بازم توهین میکردن&nb ...

تازه عضو شدی براهمونه.. کم کم عادت میکنی. همینکه تاپیک میزنی قضاوتت میکنن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
تازه عضو شدی براهمونه.. کم کم عادت میکنی. همینکه تاپیک میزنی قضاوتت میکنن

تازه عضو نشدم کاربری جدیدمه اون یکی کاربریم شناسایی شد

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
محلش نزار اومد خونتونم اصلا گرم نگیر باش 

آره همین کارو میکنم

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

نه دیگه پاشو پهنشون کن تا ظهر خشک شه جمع کنه من اصلا نمیزارم لباس بعد شسته شدت تو لباسشوبی بمونه حس ...

نه تو ماشین رو رخت کن اون که واقعا بو میگیره منم خالی میکنم

زندگی جای قشنگی نیست