2777
2789
عنوان

مردی دیدین با یه زن زشت تر خیانت بکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 65 پست
اوه دیدم با چندش ترین زن رو دنیا فک کنم ریخته بود رو هم بعد زن خودش انقد خوشگل بود حد نداشت

ولی واقعا چرا زنش مگه بد اخلاق بود ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اتفافا با زنای زشت تر از زن خودشون خیانت میکنن😂😂

به نظرت چرا؟مگه دنبال مسائل جنسی نیستن ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره،زنش مهندس بود ۳ تا بچه قد و نیم قد داشت،خیلی هم زیبا و باشعور بود شوهره رفت با یکی ک از خودش ۱ ...

وقعا چی داشت اون پیر ؟😐عجیبه 

آره

حتی با زن دوم ازدواج کرده. الان توی یه خونه هستن. انقد زن دوم زشته که نگو. بچه‌دار هم نمیشه. زن اول خیلی خوشگله. 3تا بچه هم داره. ولی زن دوم یه زبونی داره که نگو. یعنی با زبونش تشنه رو میبره لب چشمه تشنه هم برمی‌گردونه. شوهره هم جونش درمیره برا زن دومش. 

یه مطلب چندش آور هم اینکه زن اول و دوم دخترخاله همدیگه هستن. 

آره حتی با زن دوم ازدواج کرده. الان توی یه خونه هستن. انقد زن دوم زشته که نگو. بچه‌دار هم نمیشه. زن ...

چقد عجیب خدامیدونمه جذب چی شده تو زن دوم 😐

چرا خیانت کرد به زنش ؟زنش نقصی چیزی داشت ؟

نمیدونم شاید تو خونشون مشکل داشتن 

ولی جوری ک من خانومشو میدیدم مثل فرشته بود، هم مهربون بود هم با احساس بود، مادر خوبیم بود اصلا کم کاری نمیکرد،

هنوز موندم چطوری دلش اومد با یه خانوم پیر بد اندام زشت خیانت بکنه،جوری ک اون خانومم میدونس ک این اقا هم زن داره هم بچه 

:)🙂🤍

ولی واقعا چرا زنش مگه بد اخلاق بود ؟

نه اتفاق خیلی خیلی زن کم توقع بساز آروم تمیزی بود حتی می‌رفت خونه مادرشوهرشو برق مینداخت یه دختر پسر براش آورده بود،ولی اندامش مثل یه دختر ظریف بود پوست سفید صورتش هم خیلی ناز ریز بود ،رفت با یه ۲۰۰کیلویی ریخت رو هم گفت باید زنتو طلاق بدی اونم طلاق داد انقدر چندش بوده که میگن موقع روبوسی باهاش لباش نصف صورتتو میگیره 🤢

چقد عجیب خدامیدونمه جذب چی شده تو زن دوم 😐

حتما جذب همون زبونش

گویا زن اولش بعد زایمان سوم خیلی درگیر بچه‌هاش میشه. اینم چند ماه بعد زایمان زنش میره دخترخاله زنشو عقد میکنه. به زن اولشم میگه تقصیر خودت بود. بهم توجه نمی‌کردی😒

نه اتفاق خیلی خیلی زن کم توقع بساز آروم تمیزی بود حتی می‌رفت خونه مادرشوهرشو برق مینداخت یه دختر پسر ...

وای ایش 🤢🤢🤢🤢حس میکنم این زشته خیلی سیاست داشت 🤢یجوری گفتی قشنگ حس کردم چقد زشته 😂

وای ایش 🤢🤢🤢🤢حس میکنم این زشته خیلی سیاست داشت 🤢یجوری گفتی قشنگ حس کردم چقد زشته 😂

هیچ کسی باورش نمیشدن چطوری زن خودشو به اون ترجیح داد😑ولی خب اه زن اول گرفت کلا یه سال تونستن با هم زندگی کنن اون چاقه میمیرن

هیچ کسی باورش نمیشدن چطوری زن خودشو به اون ترجیح داد😑ولی خب اه زن اول گرفت کلا یه سال تونستن با هم ...

چاقه مرد میگی 😂😂یعنی فوت شد ؟نفهمیدم آخر حرفتو فکر کردم با این حساب که گفتی زنه ۲۰۰کیلویه مرده باید می مرد 😂😂😂😂