2777
2789
با چیزای مختلف براش جغجغه درست کن..یه دفعه لوبیا بریز ..عدس..دونه تسبیح و...براش بگو اینا چین...شنوا ...

من جغجغه زیاد براش خریدم با عروسک عمر توجهش بهشون یه روزه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا نمیشه من دوره های تربیتی تو بارداریم زیاد رفتم ولی درباره این ک چطور باهاش بازی کنم تو این سن ه ...

تو اینستا اگه داری پیج های بازی رو دنبال کن...البته بازی های این سن زیاد متنوع نیستن...باهاش زیاد حرف بزن...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بخدا نمیشه من دوره های تربیتی تو بارداریم زیاد رفتم ولی درباره این ک چطور باهاش بازی کنم تو این سن ه ...

😅😅😅بپها تو این سن از دیدن هم سن و سالای خودشون خوششون میاد. از اینترنت عکس بچه جمع کنین نشونش بدین.

رو عکس ادم سمت چپ بزن نی نی سایت من رو بزن تاپیک هایی ک ایجاد کردم رو بزن اونجا قفلش کن

نتونستم پیداش کنم لطفا کمکم کن

رو تاپیکا زدم ولی ندیدم گزینشو

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
رو عکس ادم سمت چپ بزن نی نی سایت من رو بزن تاپیک هایی ک ایجاد کردم رو بزن اونجا قفلش کن

دمت گرم دیدمش

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

من از همون اول کتاب زیاد براش می خوندم...الان که دو سال و نیمش هست یه عالمه کتاب داره...شاید پنجاه تایی باشه...این جوری به کارهایم می رسیدم...همین طور که ظرف می شستم براش کتاب شعرام می خوندم

من ۱۶ سالمه ولی عاشققققق بچه هام. بچه هم عاشق منن😌😌🤣🤣 عروسک. پازل با تیکه های درشت. تازه اکثر ...

پنج ماهه چطوری پازل بازی کنه؟؟😑

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
من از همون اول کتاب زیاد براش می خوندم...الان که دو سال و نیمش هست یه عالمه کتاب داره...شاید پنجاه ت ...

من کتاب نخریدم قصه های محلی براش خوندم یا شعرامونو براش خوندم ممنون حتما براش کناب میخرم 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

خداااا 😍😍😍😍

کاش می شد از طرف من نی نی رو گازش بگیری 🐣🐣🐣

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من کتاب نخریدم قصه های محلی براش خوندم یا شعرامونو براش خوندم ممنون حتما براش کناب میخرم 

خواهش می کنم..اره کم کم یک سالشم که بشه خودش می شینه ورق می زنه خیلی لذت بخشه...