2789
فکرکن واسه ما ماه قبل نصف حقوقمو دادن این ماهم بخاطر مرگ ریبسی😶 حتی افزایش حقوقم ندادن همون قبلیرو ...

اولا نمردن و شهید شدن

بعدشم همین یارانه ۹ برابری رو از رئیسی داریم وگرنه باید با ۴۵ هزار ۵۰۰ تومنمون چیپس و پفک میخریدیم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا نمردن و شهید شدن بعدشم همین یارانه ۹ برابری رو از رئیسی داریم وگرنه باید با ۴۵ هزار ۵۰۰ تومنمو ...

کاری به اون بنده خدا ندارم خدا رحمتش کنه

اما ۹ برابر الان نسبت به قیمت ۶۰ برابر هم مقایسه کن واسه ما که میشه نصف اجاره خونمون چرا تو مملکت باید چیپس ۴۵ هزار تومن باشه اصلا

کاری به اون بنده خدا ندارم خدا رحمتش کنه اما ۹ برابر الان نسبت به قیمت ۶۰ برابر هم مقایسه کن واسه م ...

میدونم بازم کمه بالاخره منم دارم تو همین کشور زندگی میکنم ولی خب نیمه پر لیوان و باید دید ... وگرنه ۳۰۰ ۴۰۰ تومن ک پولی نیس...

اولا نمردن و شهید شدن بعدشم همین یارانه ۹ برابری رو از رئیسی داریم وگرنه باید با ۴۵ هزار ۵۰۰ تومنمو ...

وبله ساند.یس خور مشاهده شد🤣

از وقتی رییسی کلاس پنجمیت اومده این همه جوون مردن (ناگفته نماند که داره کارمای مرگ همونایی که دستور داد بکشنشون واز بلندی بندازنشون پایینو بگن خودکشی بود رو داره میده که تو روز تولد امام رضای عزیزم حق ظلمی که درحقم مردم کردو پس داد)

خونه ها پنج برابر گرون شدن

خیلیا بخاطر بی پولی بااینکه مریض بودن بخاطر وجود عزیزت رییسی نتونستن یرن دکتر مردن خیلیا بخاطر این حجم ازگرونی ترک تحصیل کردن خیلیا نتونستن ازدواج کنن کوری اینارو تمیبینی؟

اگه شهید اینه من دیگ هیچ وقت احترام شهدارو نگه نمیدارم

الانم نی بزن تو ساندیستو گزارش بزن

توچیت کمه؟

ی جوری گندزدن تو زندگیمون ک میخوام همون یارانرو ندن

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
وبله ساند.یس خور مشاهده شد🤣 از وقتی رییسی کلاس پنجمیت اومده این همه جوون مردن (ناگفته نماند که دار ...

از اونجایی ک منو نشناخته توهین کردی و قضاوت کردی من جوابتو نمیدم میسپارمت به امام رضای عزیز که جوابتو بده

موفق باشی عزیزم❤️

از اونجایی ک منو نشناخته توهین کردی و قضاوت کردی من جوابتو نمیدم میسپارمت به امام رضای عزیز که جوابت ...

امسال تو وقتی کم میارن فقط بلدن نفرین کنن😂

همین رییسی تودوران اماما بود ب احتمال زیاد کافری چیزی میشد

تویی که میای ازهمچین ادمی دفاع میکنی؟ میای از یارانه چس تومن دفاع میکنی میای ازشخصی که باعث نابودن کشورت شد؟

باید پر گردنت مدال کرد؟

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
امسال تو وقتی کم میارن فقط بلدن نفرین کنن😂 همین رییسی تودوران اماما بود ب احتمال زیاد کافری چیزی م ...

اولا من شخصیتم و مثه تو پایین نمیارم که بخوام مثه خودت حرف بزنم وگرنه هرکسی میتونه سلیطه باشه

دوما من نگفتم یارانمون خیلی زیاده و باهاش حال کردیم گفتم بهتر از هیچیه 

حالا تشریف ببر رد کارت در شان خودم نمیدونم باهات کل کل کنم💋

از اونجایی ک منو نشناخته توهین کردی و قضاوت کردی من جوابتو نمیدم میسپارمت به امام رضای عزیز که جوابت ...

اگه وضع مالیت ضعیف باشه

اگه مردم کشورتو درک کنی

اگه عزیزتو فقط بخاطر این که برا حق طبیعیش اعتراض کرده از دست دادی

اگه بخاطر یی پولی نرفتی دکتر یا ترک تحصیل کردی یا ازدواج نکردی یا هزارتا درد دیگه

هیچ وقت نمیای از یارانه چس تومن دفاع کنی

ماهم مذهبی هستیم ولی نمیایم ازکسی که گندزده توکشورمون دفاع کنیم

فقط به من بگو ب چه دلیلی میای دفاع میکنی؟

فقط همینوبگو

اولا من شخصیتم و مثه تو پایین نمیارم که بخوام مثه خودت حرف بزنم وگرنه هرکسی میتونه سلیطه باشه دوما ...

اتفاقا بحث کردن باامثال تو یعنی توهین کردن به شعور خودم

واقعا تویی که چشم بستی روتک تک حقایق تلخ الکی فقط بخاطر چس تومن یارانه از طرف دفاع میکنی ارزش بحث کردن داری؟

یعنی اینقدر توقعت کمه که باهمون یه زره یارانه راضی هستی؟

یعنی کل مشکلاتت باهمون چس تومن حل میشه؟

اتفاقا بحث کردن باامثال تو یعنی توهین کردن به شعور خودم واقعا تویی که چشم بستی روتک تک حقایق تلخ ...

بابا تو چقدر خرررریییییی

من کجا گفتم خوبه؟؟؟؟ تو اصن پیام های منو دیدی هی اومدی نطق میکنی؟؟؟

بابا تو چقدر خرررریییییی من کجا گفتم خوبه؟؟؟؟ تو اصن پیام های منو دیدی هی اومدی نطق میکنی؟؟؟

وقتی میای به طرف میگی شهید

وقتی میای از یارانه چس تومن دفاع میکنی

توقع داری بگم دمت گرم؟

لطفا دیگه کامنتمو ریپ نزن

همونجا که نشستی بخاطر یه بحث ساده نفرین کردی 

همونجا که نشستی از همچین شخصی دفاع کردی چشم بستی رو درد مردم

فهمیدم ادمی نیستی که دلسوز هم وطنت باشی

ادمی نیستی که بخوای برا حقت بجنگی

پس بیخیال عزیزم

من مثل تو از لحاظ فکری بچه نیستم

یااونقدرقلبم از سنگ نیست بیام هم وطنمونفرین کنم(هرچند نفرین دو سر داره)

یا ادمی نیستم چشم ببندم رو دردای هم وطنام یا اشکای‌مادرایی که فرزنداشونو ازدست دادن یا زندانن رو فراموش کنم

پس ول کن بحث باتو فایده نداره

بخاطر حرصی که اول صبحی یهم دادی حلالی

مواظب خودت باش فلن(ریپ نزن واقعادیگه نمیخوام بحث کنم)