2777
2789
عنوان

آذری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 31 پست

خدا حفظت کنه منم یه طورایی همینم، عروس ترکها هم شدم تکمیل شدم انشاللاه برات پیش بیاد حالا ک دوست داری

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

ولی فقط توجه بنما ما آذری نداریم بین خودمون اصلا اذری نمیگیم از اپل پدر پدر بزرگ همه میکفتیم تورک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤️❤️😘

♥️🥲حلال ندارمتون دخترتون خیلی خوشگلن🤣عاشق ژیونتونم تاحالا تبریز نرفتم عاشق اینم یکبار برمممم حس میکنم مردمش خیلی خوبننمم

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ولی فقط توجه بنما ما آذری نداریم بین خودمون اصلا اذری نمیگیم از اپل پدر پدر بزرگ همه میکفتیم تورک

خیر شما ترک نیستید بجز اینکه ترکمن باشید 

آذری ترک زبان هستید که از زمان سلجوقیان به بعد زبانتون از آذری به ترکی تغییر کرد که البته ترکی خالص نیست ترکیبی از ترکی هست که از اسیای میانه اومده و گویش آذربایجانی که متشکل از سه ریشه فارسی آذری و عربی هست.

خدا حفظت کنه منم یه طورایی همینم، عروس ترکها هم شدم تکمیل شدم انشاللاه برات پیش بیاد حالا ک دوست دار ...

من خیلی خاستگار اذری دارم 

با این وجود ترس برم داشته از انتخاب یه آذری هرچند خیلی دوس دارم و مشتاقم

خیر شما ترک نیستید بجز اینکه ترکمن باشید  آذری ترک زبان هستید که از زمان سلجوقیان به بعد زبانت ...

ما ترک آذربایجان هستیم 

آذری زبان نیست

مثل اینه ب شما بگن خراسی هستی ( خراسانی)

کاری ب چطور و چی شد ندارم درمورد زبان بود ،نه ملیت و تبار

بله تورک تبار نیستیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.