2777
2789
عنوان

فاز خواهرشوهر من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا یه چیزی بگم؟

واقعا بدبختی،بهترین روزا و لحظه های جوونیتو داری اینطوریمیگذرونیکه جاریم باهام سرد حرف زد،خواهرشوهرم گفت فلان،برادر شوهرم عکس العمل سرد نشون داد،مادرشوهرم گف بهمان.

ببین یه چیزی جدی بگم تو قربانی خیانت همسرت شدی،ازاولم ظاهرا خیلیمناسبهم نبودین،ولی رفته رفته اینقد شخصیتت سمی شده که بقبه ازت فاصله گرفتن،خودتم همه رو مقصر میدونی.

میدونی من تو نی نی سایت فقط تورو جدی دنبال میکنم،ببخشید که رک‌گفتم،شاید به خودت بیای

خوب میگی چیکار کنم

ببین واقعا بگم من اگه جای تو بودم حتما جدا میشدم.

ولی تو جدا بشو نیستی از شخصیتت مشخصه،پس فقط یه راه داری شوهرتو خونوادشو به یه ورت بگیر و فقط خرج کن و شاد باش و خودتو قوی کن،

تو تلاشتو کردی زندگی مشترکت ازاین بهتر نمیشه مطمئن باش،شوهرت حامی نمیشه،عاشقت نمیشه،یه چیز بگم عاشقت نیست حتی دوستم نداره چون مگه میشه واسه بچت بگه اسنپ بگیر ولی خودت پیاده برو،این یه نمونش.

قضیه اون ماگ و دوس دختر سابق و فلانم که خودتو گول میزنی سه ساله پاکه.

به خودت بیا و واسه خودت زندگی کن،برو روانپزشک داروهاتو عوض کن،بهت نمیشازه تحمل کن تا بدنت سازگار شه،بابا به خودت بیا

از شوهرم هم بدم اوند

وقتی. کسی نخواسته محبت و دلسوزی نکن 

بعدم ویتامین چه ربطی به عفونت داره ! طرف فکر کرده از قصد خواستی نخره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ببین واقعا بگم من اگه جای تو بودم حتما جدا میشدم. ولی تو جدا بشو نیستی از شخصیتت مشخصه،پس فقط یه را ...

در مورد شوهرم گول نمی‌زنم واقعا پاک پاک ه اینو مطمئنم ولی دوستم ندارن رو راست میگی 

در مورد شوهرم گول نمی‌زنم واقعا پاک پاک ه اینو مطمئنم ولی دوستم ندارن رو راست میگی 

عزیزم تو خودت گفتی شهریورم پیام داده به یه خانومه و رابطه داشتن،کجای کارو مطمئنی دقیقا؟

یه بار بپذیر و بگو به یه ورم.به یه ورم که دوسم نداری این همه ادم هست که خیلیاشون ارزشون یکی مثل منه.

ببین اگه سفت و محکم واسه طلاق وایسی،چندماهم طولش  بدی یا شوهرت میشینه سرجاش یا طلاق میگیری راحت میشی.

واقعا بعدا میفهمی چه لطفی به خودت کردی.

2790
2778
2791
2779
2792