2777
2789
عنوان

دوستی با جن

| مشاهده متن کامل بحث + 11642 بازدید | 620 پست
جالب؟! روانی میکنه  آدمو  من جدی بودم لطفا جدی باشید شماهم

منم مشکل تو رو دارم همیشه حرز امام جواد باهامه دیشب اذان و با صدای بلند گوش دادم کلی گریه کردم بعد هی خودم اذان گفتم بلند بلند خیلی حالم بهتر شد

منم ایطور میشم بعضی وقتااا، خفه میشم بزور بیدار میشم

میبینیشون یا حسش میکنی؟ 

ادمو روانی میکنه واقعا 

امروز کم مونده موند جیغ بزنم از دستشووون 

فکر کن یکی پشت سرت حس کنی هی به پشتت دست میزنه

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنم دارم روانی میشم  انقد هزینه دادم اینور اونور پول ۱۰۰ تومن هم ندارم الاان

فقط قرآن خوندن و ارتباط با خدا میتونه مشکلمون رو حل کنه و این که بلند بلند اذان بگو ، گوش کن 

روزی ۵۰ آیه قرآن بخون

وقتی راههای دیگه رو امتحان کردی و به نتیجه نمی‌رسی خب مجبوری بخاطر ی تومن حاضری اینهمه اذیت بشی؟من خ ...

خدا نگذره ازشون ..ازینایی ک زندگی ادمو نابود میکنن واقعا 

مشکل هزینس بیشتر ..ندارم انقد 

هرروز مدیتیشن و مراقبه دارم ، امروز شمع روشن کردم ، پیاده روی کردم هوای ازاد ، دیشبم با صدای آب و موزیک ارامبخش خوابیدم زیر بالشتم دعای باطل السحر هست قرانی ..روزای اولم بقره گوس میدادم 

هرروز اسپند دود میکنم 

خودمو مشغول میکنم ..چون میدونم نباید بهش فکر کنم 

و و....

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

منم مشکل تو رو دارم همیشه حرز امام جواد باهامه دیشب اذان و با صدای بلند گوش دادم کلی گریه کردم بعد ه ...

منم حرز امام جواد بگیرم خوب میشم بنظرت؟ 

دنبالشم یسری اداب داره نمازشو باید بدم یکی بخونه برام

باید مقاومت کنی این نیرو ربطی ب تو نداره اونان ک نمیذارن

خیلییی سخته خیلییی🥺 یعنی الان اسمش اومد بیقراری و استرس اومدسراغم

فقط قرآن خوندن و ارتباط با خدا میتونه مشکلمون رو حل کنه و این که بلند بلند اذان بگو ، گوش کن  ...

سعیمو میکنم ..خیلی دعا کن برام شما دلت پاکه 

منم حرز امام جواد بگیرم خوب میشم بنظرت؟  دنبالشم یسری اداب داره نمازشو باید بدم یکی بخونه برام

خیلی تاثیر داره من باطل‌ الطلسم امیرالمؤمنین همیشه گردنمه و حرز امام جواد رو به بازوی راستم بستم نمازشم راحته باید خودت بخونی البته از جای مطمئن بگیر 

هرشب نادعلی و دعای معراج بخون

تو چن روز اثر میده؟ 

راهی نیس بفهمم کار کی بوده ؟

دادم یکی سرکتاب گرف گف سحر گرفتن

خدا نگذره ازشون ..ازینایی ک زندگی ادمو نابود میکنن واقعا  مشکل هزینس بیشتر ..ندارم انقد  ...

انشاالله که مشکلت حل میشه من هم خوب درکت میکنم من خودم هم گاهی شبا اذیت میشم همه ی خوابام فقط کابوسه ی مدت حرز هم گرفتم انداختم اما الان چند ماهیه از خودم دورش کردم بهش فکر نکن نترس چون ترست باعث میشه قوی بشن 

خیلی تاثیر داره من باطل‌ الطلسم امیرالمؤمنین همیشه گردنمه و حرز امام جواد رو به بازوی راستم بستم نما ...

بگم بهش حرز امام جواد و حرز حضرت علی درسته؟

راستش من خودمم درگیرم نمیدونم فقط قبل خواب وقتی اینا رو میخونم اذیت نمیشم

مرسی عزیزمم خیرببینی