2777
2789
عنوان

بازم شوهرم‌.‌😪😪😪😫😫😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 54 پست
آوردم دیگه پشت در حمام وایساده بود😞گفت ببخشید ولی من دیگه واقعاااا قلبم منفجرررررر شدعهعععع من هیچی ...

چندسالشه؟ 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه کسایی ک نمیدونن

رفته حموم فیلم پو.رن دیده 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
نمیتونستم پر..یود بودم😓😓🤒

خب شاید تحت فشار بوده تو هم پریود بودی نخواسته اذیت بشی 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
نه میگ فیلم نبوده عکس بوده🙄🙄

خاک تو سرش باعکس اخه

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
خب شاید تحت فشار بوده تو هم پریود بودی نخواسته اذیت بشی 

هه خبرش همین دیشب باهام...😔😔😓من ک دیگه هیچووووقتتتتت نمیبخشمشش الانم بهش گفتم فردا میای میریم واسه طلاق من نمیتونم با همچین آدمی زندگی کنم😔😔😓😓😭😭😭😭😭😭😭حالم خییییلیییی بدهههههههه انقدر گریه کردم دارم میمیررررممممم آخه مگه من چیم از اون زنای تو گوشی کمترهههههه😭😭😭😭

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
با خودش حرف بزن

حرف هه هزاااار بار از اینکارا کرده و قلبم فعمید رفتم بالاسرش دیدم باز داره انجام میدع😞سری قبل ک زنگ زدم ب مادرش و پدرش قضیه رو گفتم میخاستیم طلاق بگیریم ولی مامان باباش ازم خواهش التماس ک نکن اینکارو این آدم میشه😞ولی نشد ک نشدددپ

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻