2777
2789
من متعجبم واقعا بعضی از مردم ما کی وقت کردن اینقدر بی رحم بشن که از مرگ یه نفر اینقدر ذوق زده بشن ،ا ...

دقیقا ی عده نفهمن 

خدا گواه حقشون اینه داعش بیاد بریزه روسرشون مث گرگ تیکه پارشون کنه 

هیچ وقت نفهمیدن کی برای این مملکت خوب بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو یا خری یاخودتوبه خریت زدی نه دمترکه پزشک باشه  دکترا داره بزن ببین

میدونی ب نظرم چیکار کن ب جای اینکه دنبال این لاشی کدوم شهید رو کجا میبرن ی ذره رو ادب و شخصیتت کار کن اینجوری اون رئیس جمهور بیچاره ام نمیگه ای خدا ی مشت بی ادب نفهم طرفدارم بودن در ضمن من کاری ب مدرک رئیس جمهور ندارم ک واقعیه یا الکی اما اگه تو خر نبودی میفهمیدی ک مدرک تقلبی درست کردن کاری نداره انقدر با کور کورانه و با نفهم بازی متعصب نباشید دیگه ام ریپ نزن چون تو و امثال تو ارزش ندارید انگشتای نازنینمو براتون خسته کنم تو جهل و حماقت خودتون بمونید و بپوسید بای بای

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
میدونی ب نظرم چیکار کن ب جای اینکه دنبال این لاشی کدوم شهید رو کجا میبرن ی ذره رو ادب و شخصیتت کار ک ...

توبپوس توجهل خودت 

بی سواد تو که غرب مختو شستشو داده بفهم دکترا داشته هم درس می‌خوانده هم کار می‌کرده 

ی ذره بشین فکر کن آیا رهبری یا مخالفان رییس جمهور میذارن آدم بی سواد رییس مملکت بشن

میدونی ب نظرم چیکار کن ب جای اینکه دنبال این لاشی کدوم شهید رو کجا میبرن ی ذره رو ادب و شخصیتت کار ک ...

تونستی خودت یا برادرت یا پدرت رو بیار جایگزین کن 

مردم وقتی میخوان رای بدن تا جدطرفودربیارن بعد رای میدن 

فکرمیکنی روحانی می‌ذاشت ی بی سواد بیا جاش 

فکرکن بفهم 

میدونی چقد کاندید بودن

در ضمن اگه چهار کلاس در خونده باشید میفهمید ک حتی وقتی تو تاریخ از مستبد ترین پادشاها نوشتن ک چ ظلمایی کردن صفحه بد از اقداماتشون برای مردم نوشتن من الان چند روزه دارم اخبار گوش میکنم اصلأ کسی نگفت اقای رئیسی دز طول خدمتش فلان خدمات رو ارائه کرد اینو واسه این بهتون گفتم ک بدونید چقدر ابلحانه دارید پیروی میکنید من اگر جای شما بودم کسی این حرفا رو میزد میگفتم دهنتو ببند حداقل پشت سر کسی ک فلان خدمت رو برات کرد حرف نزن ن چون من اعتقاد دارم حرف نزن من ابدأ ضد رژیم نیستم همیشه سردار سلیمانی رو ستایش میکنم یا احمدی نژاد چون واقعأ خدمت کردن ب این ملت

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
در ضمن اگه چهار کلاس در خونده باشید میفهمید ک حتی وقتی تو تاریخ از مستبد ترین پادشاها نوشتن ک چ ظلما ...

فعلا خوابی بیدار میشی انشالله میفهمی چی میگی