پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
پسر۷ساله دارن،۱سال و نیم اقدامم یه ماه متوجه واریکوسل همسرم شدیم عمل کرده،تا ببینیم خدا چی میخواد
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
یه سال همینطوری الکی الکی تو اقدام بودیم ولی این شش ماه واقعا دلمون میخواد ولی نمیشه
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
من ی ماهه تو اقدامم پری تازع تموم شده روز در میون میخام اقدام داشته باشم ولی میگن از ی ...
عزیزم چرا۵خرداد؟؟؟گلم اخرشب ۱خرداد میتونی نزدیکی داشته باشی و اخرشب ۳خرداد،،ولی درکل من به این چیزا اهمیت نمیدم
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
منم یکساله اقدام کردم یه دختر ۵ ساله دارم این ماه آی یو آی کردم منتظرم ببینم چی میشه
انشالا که خبرای خوب خوب توراهه،،،گلم مورفولوژی شوهرت چند هس؟؟؟
نه اصلا هیچ درد و علائمی نداشت،من اصرار کردم که حتما سنو بشه،چون درد نداشت قبول نمیکرد ،رف سنو متوجه شدیم