2777
2789
عنوان

اسم برای دو قلو پسر چی قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 104 پست
تاپیکاشو نگاه کن  یکی دیگه ام بود برا بچش تاپیک زده بود بعد درمورد خواستگارش تو قبلیا حرف میزد ...

الان میگه اونا مال من نیست.خخخ

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکاشو نگاه کن  یکی دیگه ام بود برا بچش تاپیک زده بود بعد درمورد خواستگارش تو قبلیا حرف میزد ...

نه جان دل من توضیح دادم که اکانت خودم تعلیق شده چون در مورد سقط تاپیک زده بودم این اکانت خودم نیست

......
شباب و بامداد

به نظر من اگه خواستین سقط کنین. بچه انقدر عذاب و اذیت داره حالا دو تا هم هستن اصلا نمیتونم تصور کنم... من به شدت بچه میخواستم و عاشقشم ولی سخت ترین کاریه که توی زندگیم انجام دادم و اصلا دارم زندگی نمیکنم فقط سرویس میدم و کمرم شکستهههه

سوال شغلی نپرسید

ی سوال اگه دوست داشتی جواب بده چرا با  از خودت کوچیک تر ازدواج کردی؟ و اینکه می‌دونی اگه سقط ک ...

وا چه حرفیه واقعا حتما باید مرد بزرگتر باشه عجببب من الان دوسال از شوهرم بزرگترم مشکلش چیه خیلیم باهم خوشیم یادمونم رفته کی لزرگتره مرد بره بیست سال کوچیکتر بگیره عیب داره ولی زن بزرگتر باشه دیگ۶ دنیا اخر میشه

برام عجیب بود تا حالا ندیدم

ببخشید مگه کجا زندگی میکنی براتون عجیب بوده  بازیگرا هم نشنیده بودین امیر جعفری از زنش ریما رایمن فر شش سال کوچیکتره ۲۵ سالم زندگی میکنن یه پسر داره 

رویا نونهالی همون ناتاشا سه سال از شوهرش بزرگتر دختری داره 

الهام حمیدی شش سال بزرگتر دوتا بچه داره 

وخیلی های دیگه 

من پر دورمه ایجور ازدواجا البته تا سه سال وخیلی هم خوشبختن از اونایی که شوهراشون بزرگترن موفق ترن حتی مشاورم گفت الان هزارتا پرونده طلاق جلو دستمه همش مربوط به مرد بزرگتر  از زن میشه پس سن مهم نیست رشد فکر عقلی مهمه البته تا دوسه سال مهم نیست همسن گزینیه من خودم بیشتر سه سال نمیپسندم 

هاکان و نویان

نکششون

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع