خوب عزیزم نمیشه که بدون هیچ بررسی بگی مشکل کجاست
اول از همه باید بری پیش دکتر زنان تا برات یه سری آزمایش و عکس و سونو بنویسه انجام بدی اگر انشاالله تو مشکل نداشتی همسرتم میفرسته آزمایش اسپرم بده و پیش یه دکتر اورولوژی بره معاینه بشه اونموقع متوجه میشن مشکل چیه و از کیه و راه درمانشو جلوت میزارن …
من چند تا دکتر عوض کردم خودم ۶ سال نازایی داشتم کلی هزینه کردم ولی در آخر با ناامیدی رفتم پیش دکتر سهیلا عارفی ( اونم منو ناامید کرد و گفت فقط با آی وی اف باردار میشی) ولی تنها کاری که انجام داد و دکترای دیگه انجام ندادن این بود که از همه لحاظ هم خودمو هم شوهرمو مورد بررسی و معاینه قرار داد همسرمو فرستاد پیش دکتر جنتی (اورولوژیست) یعنی اگه نامه ی دکتر جنتی رونمیبردی دکتر عارفی درمانتو شروع نمیکرد تا اینکه دکتر جنتی گفت شوهرم واریکوسل داره و باید عمل بشه وقتی عملش کرد ۴ ماه بعدش طبیعی باردار شدم …
حواست باشه دکترخوبی روانتخاب کنی و به هر دکتری اعتماد نکنی من خودمو سپرده بودم به چند تا دکتر ناشی و بی وجدان چون واقعا آگاهی نداشتم و جیب اونارو پر پول کردم ولی نتیجه نگرفتم در صورتی که همون اول دکترا میتونستن مارو درست راهنمایی ودرمان کنن که این همه عذاب نکشیم ولی به فکر جیب خودشون بودن