2777
2789
عنوان

زگیل دهانی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6783 بازدید | 17 پست
چه فرقی می کنه حالا بگید چیکار کنم

سلام یک توصیه خواهرانه فقط جدی بگیر اگه میخوای درمان بشی

از تجربیات من که یک سال زگیل داشتم استفاده کن حتی خودکشی ناموفق داشتم حرف دوستات همسایه هات نمیدونم نزدیکات گوش نده هیچ تخصصی ندارن هرکسی یه حرف میزنه بدتر ناامیدت میکنن،دکتری که منو کامل درمان کرد پیجش میدم شمارش هم توی پیجشه کل بیماریهای مقاربتی زگیل و تبخال درمان میکنن جواب آزمایش منفی هم میزارن کف دستت خیلی خفنن مشاوره هم رایگان بهت میده فقط باید بخوای همین من خواهرانه بهت گفتم حالا تصمیم با خودته clinic.hpv3

سلام ببین من زگیل داشتم حتی یه بار خودکشی کردم تموم راه هارو رفتم از تجربه من استفاده کن هزینه الکی نکن من لیزر فریز گارداسیل پماد قرص هرچی بگی انجام دادم خوب نشد بیشترم شد ولی یه دکتری بهم معرفی کرد یکی از دوستام یک داروی انحصاری دارن معجزه میکنه منو ترکوند هرچی ویروس عفونت قارچ نمیدونم هرچی بود از بین برد و مشکل کلیه هم داشتم حتی الان کلیه هام مثل ساعت کار میکنه انگار نه انگار شدم یه آدم تازه متولد شده بقران جدی میگم حتی جواب آزمایشم منفی شد پیجش میدم بهت شمارش اونجاس مشاوره هم رایگان بهت میده تا زمانی که جواب آزمایشت بگیری کنارت میمونه در این حد رد خور نداره خوب نشی پیجش clinic.hpv3 من تایپ ۱۶ پرخطرترین تایپ و ۳۳ کم خطر داشتم خوبم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان زگیل یک ویروس توی بدنه بیماری پوستی و سطحی نیست که بشه با لیزر از بین برد شاید بشه پاکش کرد ولی درمان نمیشه وقتی لیزر میکنید ویروس تحریک میشه و چند برابر بر میگرده من خودم زگیل داشتم هیچ روشی در طب شیمیایی درمان کننده نیست که اگه بود اینقد مردم درگیرش نمیشدن و فقط توی دنیا سه کشور تولید کننده دارو تبخال و زگیل هستند شرکت ارگانوگلد کانادا شرکت آمریکایی قرص AHCC که توی ایران گیر نمیاد و در خود آمریکا ۱۵۰ میلیون پولشه و دوره درمانی دوساله داره و شرکت ایرانی اسمش نمیارم که داروش از همه بهتره و انحصاری خودشونه و قیمتش عالیه و ریشه‌ای درمان میکنه من خودم دوره شش ماهه استفاده کردم جواب آزمایشم منفی شد پیج مشاورشون میدم برید بگیرید clinic.hpv4