2777
2789
عنوان

طلسم شدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 50 پست
فقط درس نیست جانم کلا همه چیم رو هواس

زندگیت مختل شدع؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

سید هارو از کجا پیدا میکنید؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله هیچوقت حس نکنی زندگیت داره نابود میشه

اخه چون خودم از این کارا میترسم باور نمیکنم خیلی پستن خیلی 

مگفتی باطل کنن خب

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
جمع کن خودتو جای فکر کردن به طلسم و قانع کردن خودت اشتباهتو گردن بگیر این چند وقت و خر بزن یه چی قبو ...

درست حرف بزن

کسی هم تورو مجبور نکرد بیای نظر بدی

درس فقط یه جزئی بود

کلا زندگیم رو هواس

کاربری مال ۳ نفره!
اولین باره همچین چیزی میشنوم😭 نمیدونم ک قراره چی بشه

چقد میتونن نامرد باشن از نا امیدی بقیع خوشال شن

بزن گوگل ببین چ‌خوبه خودت بنویس همراهت نگه دار ایع هارو

سرکه بخور میبرع

سرکه باید بریزی از سرکوچه تا ته کوچه 

یکیش گفت از روغن گرگه خیلی خطرناکه والا نمیفهمم

روغن گرگ افتضاحه بگرد ببین کجاس  پیدا کردی اتیش بدع

وا دیوانه ایا میگم این چند وقت و خودتو جمع کن بخون قبول شی راحت شی  درست حرف بزن چیه

من از دهم دارم برا کنکور میخونم میدونی؟

از تابستون میخونممم تا اسفند

بعد ول میکنم میره😭😭

خیلی زحمت کشیدم

همش ب در بسته میخورم

تمرکز نمیکنم بکنم

اصلا شاگرد قدیمی نیستم

خانوادمم ک...

زندگیم کلا رو هواس

کاربری مال ۳ نفره!
یکیش گفت از روغن گرگه خیلی خطرناکه والا نمیفهمم

به خدا اعتماد کن عزیزم ....وقتی کسی برای کسی دعا میگیره حالا از هر نوعی که باشه با اون دعا جن وارد خونه اش میشه..‌‌نترسی ها...وقتی شما چهل روز سوره ی بقره رو پخش کنی تو خونه هر انرژی منفی و هر چیزی که باشه از خونه اتون میره و مشکلتون حل میشه