svvfdrhicdevk مدیر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 عنوان امشب😮💨😮💨😮💨 | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست من یه مزه پرانی کردم بعد خواهرم برگشت گفت تو خیلی خلی بعد مامانم گفت از بس ترشیدس واقعا برام جالبه ۱۹ سالمه اما مث دخترا ۴۰ ساله تو دید خانوادم هستم بنظرتون چیکار کنم یکم دلم خواست گریه کنم😂😭😂😂 1403/02/31 | 02:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
svvfdrhicdevk مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 خب گریه کن . ولی خودتو قوی تر کن . نذار هر حرفی روی تو اثر بذاره دختر قوی ؟! من هیچی نیستم هیچی هم نمیشم چجوری قوی باشم
خدای____مهربون عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 401 برنامه خودمم همینه البته این خواستگار هم ندارم بی تاثیر نیست حالا باز خوبه آبجیم ازدواج کرده ... ولشون کن ب فکر کار باش بزن تو ی کاری پول در بیار زندگیمشترکمشکلات داره تو این مملکت پیرت میکنه الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️
svvfdrhicdevk مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 ولشون کن ب فکر کار باش بزن تو ی کاری پول در بیار زندگیمشترکمشکلات داره تو این مملکت پیرت میکنه چ کاری مثلا چ کاری از دستم برمیاد،؟؟!
aramaammmm عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 1212 قوی ؟! من هیچی نیستم هیچی هم نمیشم چجوری قوی باشم تو همه چی هستی . اینا چیه به خودت میگی . هیچوقت خودتو کم نیست و دست کم نگیر یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
svvfdrhicdevk مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 تو همه چی هستی . اینا چیه به خودت میگی . هیچوقت خودتو کم نیست و دست کم نگیر هعی❤️❤️🥀
خدای____مهربون عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 401 چ کاری مثلا چ کاری از دستم برمیاد،؟؟! دوره ادمین بردار ادمین شو ماهی ۴ ۵ تومن با گوشیت در بیار در کنارش برو سر کار فروشندگی اینا الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️
svvfdrhicdevk مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 دوره ادمین بردار ادمین شو ماهی ۴ ۵ تومن با گوشیت در بیار در کنارش برو سر کار فروشندگی اینا کجا ادمینی هستبت این خانواده بد دل چجوری همیچین کاری کنم کم کم روزی صد نفر پیام میدن
خدای____مهربون عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 401 کجا ادمینی هست بت این خانواده بد دل چجوری همیچین کاری کنم کم کم روزی صد نفر پیام میدن باید دورشو ببینی انلاینم هست ۳ تومن اینا بشه تو ک نمیتونی خودت بسوزونی ک اونا بد دلن ببین باید دستت تو جیب خودت باشه شوهرم کردی اینطوری رلحت تری الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️
svvfdrhicdevk مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 باید دورشو ببینی انلاینم هست ۳ تومن اینا بشه تو ک نمیتونی خودت بسوزونی ک اونا بد دلن ببین باید دستت ... درسته باید یه فکری بکنم