2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که کیست داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 55 پست
عزیزم من از اردیبهشت هر ده دوازده رو پریود میشدم یعنی در ماه ۳بار😩  ببخشید راحت میگم خونریزی ...

ووای چقدر زیاد ،بخاطر کیست؟جیگر اینا زیاد بخور کم خون نشی،من دوره هام بیست ویک روزست،سر بیستو یک روز میشدم ولی این ماه چهارده روزه نیومده هنوز

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 
ایشالا که همونه چه عیبی داره هدیه خداست دیگه واسه مامانتم نوه میاری 

راستش من مشکلی ندارم ولی مامانم خیلی رو این چیزا حساسه خیلییی

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ووای چقدر زیاد ،بخلطر کیست؟نجیگر اینا زیاد بخور کم خون نشی،مت دوره هام بیست ویک روزست،سر بیستو یک رو ...

آره عزیزم خیلی اذیت شدم دیگه جون نداشتم. چشم مهربون. واسه همین میگم شما هم زود برو که خاطر جمع شی

آره عزیزم خیلی اذیت شدم دیگه جون نداشتم. چشم مهربون. واسه همین میگم شما هم زود برو که خاطر جمع شی

انشاءالله دیگه این مشکل برات پیش نیاد ،منم برم ببینم چم شده این ماه 

سلام منم همینطوری هستم. دلیلش پیدا نشد؟ 

چرا عزیزم رفتم دکتر سونو نوشت گفتن تنبلی تخمدان دارم الان چند روزی میشه که دارم قرص متفورمین و دوفاستون میخورم ببینم نتیجه چی میشه

خدا کافیست❤️
چرا عزیزم رفتم دکتر سونو نوشت گفتن تنبلی تخمدان دارم الان چند روزی میشه که دارم قرص متفورمین و دوفاس ...

انشالله نتیجه بگیری. روزی چند تا متفورمین میخوری؟ و دوفاستون رو چجوری مصرف میکنی؟ دکتر به من گفت تخمدانت ضعیف و کوچیک شده

انشالله نتیجه بگیری. روزی چند تا متفورمین میخوری؟ و دوفاستون رو چجوری مصرف میکنی؟ دکتر به من گفت تخم ...

ممنون گلم روزی یه دونه متفورمین شبی دوتا دوفاستون انشالله که شماهم زود زود خوب بشی عزیزم

خدا کافیست❤️