2777
2789
عنوان

اگه بفهمین شوهرتون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 50 پست
شوهر من چون من بهش گفتم سرافکندگی شوهر آدم تو نی نی سایت باشه،با من لجبازی کرد عضو شد و تاپیک زد&nbs ...

😂چیه اسم‌کاربریش؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصله صحبت کردن با خودمو نداره حالا بیاد سایت با دختر بچه ها کل کل کنه همینش مونده❤😂😂

🤣🤣🤣

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
بهش درخواست دوستي ميدم . بعد بهش ميگم شوهرم خونه نيست بيا . بعد كلي باهاش لاس ميزنم و آخرشم ميگم شوه ...

اینجوری با مرگ غیر طبیعی از دنیا وداع میکنه😂😂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

والا نی نی سایت از اینستا واون گپ های مختطلش که بدتر نیس  چند بار مچ اشغالشو‌اونجا گرفتم دیگه ...

🥲💔

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
ینی نمیشه شناسایی بشیم؟

احتمالش کمه

طلاق دیگه چرااا😂😂

چون باعث خجالته

شوهری که اینجا باشه رو‌ باید ۹ شب با اشغالا گذاشت دم در

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بهش درخواست دوستي ميدم . بعد بهش ميگم شوهرم خونه نيست بيا . بعد كلي باهاش لاس ميزنم و آخرشم ميگم شوه ...

🤣🤣🤣🤣🤣

چجوری تاپیکامونو حذف کنیم  بااین تاپیک ترسیدم شناسایی بشم

عزیزم چرا باید شناسایی بشی مگه عکس گذاشتی؟؟

بعدم تو نینی سایت ک شمارت معلوم نمیشه نترس گلم بعدم شوهرت انقد بیکار نیست بیاد سایت😂😂

😂چیه اسم‌کاربریش؟

اینم بگم اول من با ایمیلش عضو شدم از وسطاش حالیم نشد چی به چیه ،دیگه با شمارم عضو شدم نگو ثبت نام نصفه مونده واسه همون تاریخ عضویت اون واسه یک سال قبل تر از منه...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨