2777
2789
عنوان

آدم نبخشیده تو زندگیتون دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

یه مدت ناراحت میشم ولی بعد یادم میره که چه احساسی داشتم همه رو میبخشم

ولی فکر کنم مامانم یه نفر تو زندگیش که هیچ وقت نمیبخشه

حتی با اینکه طرف تاوان کارشو داده و سالهاست مرده

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

خیلیا آدم انتقام گیری نیستم ولی از دلمم در نمیاد 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

هیچ وقت جاریمو نمی بخشم باعث شده تو خونم آرامش ندارم اما هیچ وقت هم نفرینش نمی کنم هیچ وقت، گاهی میگم کاش خواب ببینه و بفهمه چکار کرده بیت. معذرت خواهی، تو بحثش با من عربده می کشید و حرفهای رکیک میزد به پدر مرحوم فحش می داد هم خودش هم بچه هاش، دلم شکست اما نفرین نمی کنم فقط اون دنیا بخدا میگم خدایا من از حق خودم نمی گذرم، نمی دونم شاید اون دنیا هم دلم نیومد عذاب بکشه

مادر شوهرم عیب خانوادمو به روم آورد

یکی ازخواهرشوهرام میخواس بین منوسوهرمو بهم بزنه 

یکی از جاریام که خوده شیطانه 

زن عموم که بشترازهمه ازش ناراحتم منو بی بندو بار جلوه داده بود بین خانوادموفامیل که خدا آبروشو برد

اونی که خیلی دوسش داشتمو  هیچوقت نمیبخشم فقط خدا میدونه چ زجری کشیدم برا فراموشیش 

یکی دیگه م هست که خدا ازش نگذره باشوهرم ریخته بود روهم حتی نتونستم پیداش کنم حرصمو خالی کنم 

آخ که این دونفرواگه خدا به خاک سیاه مینشوند🤲🤌

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

اونی که خیلی دوسش داشتمو  هیچوقت نمیبخشم فقط خدا میدونه چ زجری کشیدم برا فراموشیش  یکی دی ...

چیکارت کرد اونی که دوسش داشتی؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
چیکارت کرد اونی که دوسش داشتی؟

چهار سال باهم بودیم تواین چهار سال از ازدواج حرفی نمیزد میگفت قولی نمیدم که نتونم ..

منم خواستگار داشتم گفتم بابام میگه باید ازدواج کنی گفت ازدواج کن وگوشی رو قط کرد وهیچوقت جوابمو نداد 

تا دوسال بعدش نزدیک عروسیم زنگ زد و برام آرزوی خوشبختی کرد.

بااینکه میتونست ولی نیومد خواستگاریم همه ام فهمیده بودن باهمیم 

واای چ زجری کشیدم تا یه سالو نیم پیام میدادم زنگ میزدم بدون هیچ جوابی 

ازاون ماجرا ۱۲ سال میگذره و هنوز مجرده

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

چهار سال باهم بودیم تواین چهار سال از ازدواج حرفی نمیزد میگفت قولی نمیدم که نتونم .. منم خواستگار د ...

متاسفم دختر قشنگم

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا