2777
2789
خواستگارندارم اگ هم داشته باشم مسخره اس جدیدا اسم خواستگارمیادحالم بدمیشه

ببین عزیزم همزاد باطل بشو نیست تا جوون هستی باهاته 

حالا اگر یکی واقعا اینکاره باشه نهایت یک مدت کوتاه میتونه دورش کنه تا ازدواج کنی اما بازم برمیگرده 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من چکارکنم بدم دوتومنو

نه اصلا نده همزاد علائمش خیلیه مثلا کابوس زیاد 

از این شاخه به اون شاخه پریدن زیاد

کاری رو به سرانجام نرساندن

سردرد های مداوم

و یه سری چیزهایی که مجاز ب نوشتنش نیستم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
ببین من سی سالمه مجردم تنهاراهم این بود میگ طلسم داری چکارکنم

باور نکن

توی جامعه بگرد

ب چند نفر واسطه گر بسپار اگه کیس خوبی پیدا کردن خبرت کنن 

تغییر توی رفتار و ظاهرت بده ک جذبت بشن

ب دعانویس و این چرت و پرتا اهمیت نده 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نه اصلا نده همزاد علائمش خیلیه مثلا کابوس زیاد  از این شاخه به اون شاخه پریدن زیاد کاری رو به ...

بیین من خواستگار ندارم اصلا دوست دارم ازدواج کنم اما اسم خواستگارمیاد حالم بدمیشه

سی سالمه معلمم ارشددارم

اما ازدواجم سرنمیگیره

بیین من خواستگار ندارم اصلا دوست دارم ازدواج کنم اما اسم خواستگارمیاد حالم بدمیشه سی سالمه معلمم ار ...

ینی چی حالت بد میشه؟

چی هست توروخدابگوکامل

الان میام میگم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
چی هست توروخدابگوکامل

دعای شصت قاف بزن نت میاد

11 روز باید بخونی ده روز اول روزی 11 بار روز اخر10 بار

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
خب گرفتی

گرون بودراستش سه سال پیش میگفت ۶میلیون خیلی زوره خدایی

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤