فارغالتحصیل چه سالی هستین؟ من 98 ام یسری چیز های خیییلی جزئی تغییر کرده
401 عزیزم
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
ولی فصل 4ذحتمن تغییرات داشته چون از همون تغییر واسه اردیبهشت سوال طرح کرده بودن
کاری نداره pdf جدید رو دانلود کنید و هر قسمتی ک میخونید از رو اون چک کنید که همه چیز و خونده باشید
بلههه دو هفته دیگه میشه 21 سالم دقیقا روز قبل از امتحان زیست تولدمه
وای خدای من😂باورم نمیشه❤️انشالله تولد 120 سالگیت🌱