2777
2789

منم احتمالا همزاد دارم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله من دیدم ۴یا ۵ بار زمانی جابه جا شد اومدم خونه جدید مون نصف  شب از خواب بد بیدار شدم دیدم یه مرد سیاه وترسناک جلوم وایستاده بهم خیره شده سرمو کردم زیر پتو چند دقیقه دوباره نگاه کردم دیدم باز هسته خونه خیلی تاریک بود نگاه کردم دیدم همسر م خوابه اما از شدت ترسی که داشتم حتی از شوهرمم میترسیدم  تازه پنجره باز بود گربه اومده بوده داخل پرندهامون از ترس پر پر میزدن منم از شدت ترسی که داشتم اصلا نمیفمیدم دارم چکار میکنم اصلا یادم نبود جابه جاشدم ساعت ۴شب از خونه با تاپ وشلوار  وموهای شلخته بدون کفش زدم بیرون خونه مامانم کوچه روبه رو بود تازه درخونه رو نبسته بودم خودمو رسوندم اونجا مامانم بابام هر دوشون اون شب بدترین شب عمرشون بود صدسال پیرشدن منو اینجوری دیدن اون موقع شب اونجا رسیدم به خودمم اومدم🥲😔

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
اره واقعا.نمیتونم باور کنم وجود دارن

اره باور کن خیلی بده ببینی زیاد دیدم به چشم خودم تازه پدربزرگم وقتی ۱۴سالش بود تو زمینای کشاورزی بوده که میان سراغش ومیبرنش عروسیشون کل دست وپاهاشو حنا میکنن 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
بچه ها ممکنه جن تو قالب انسان ظاهر شه؟

اره شکل انسان میشه

توروخدا....:)

اره

توروخدا....:)

مامانم میگه استخونت پاک نباشه میبینی منظورش همون نا پریزی هسته

یعنی ممکنه دیده باشیم؟

تو جای روشن یا شلوغ نه اونا جاهای خاص میبینی 

چون من بعد زایمانم تنها بودم کلا گفتن نباید تنها میزاشتن منو منم پشت دستمو داغ کردم عمرا دیگه حامله ...

الهیچرا تنهات گذاشتن میگن تا ده روز ابدا نباید تنها باشی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡