2777
2789
عنوان

من یه اسکلتم 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 52 پست

با قد ۱۵۵ ،وزن ۴۰ اونقدرام اسکلت نیس 

منم همقد خودتم وزنم ۴۸ احساس می‌کنم زیادم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با معجون بو علی ۱۲کیلو اضاف کردم

میشه بپرسم چند قوطی استفاده کردین و چند وقت؟بعد قطع چقد کم کردین؟شما هم صورتتون پف کرد و شکم در آوردین؟بعد قطع برطرف شدن؟

ببخشید زیاد شد،ممنون میشم اگه تونستین همه شو جواب بدین🥲❤

وپس ازمن کسی تکرار من نخواهدشد💚🌱

میشه بپرسم چند قوطی استفاده کردین و چند وقت؟بعد قطع چقد کم کردین؟شما هم صورتتون پف کرد و شکم در آورد ...

با یه قوطی عزیزم

الان یکماه ونیم قط کردم ولی هنوز هیچی کم نکردم

من شکم از قبل بخاطر زایمانم داشتم عزیزم مال معجون نبود

صورتتم پر شد قشنگ‌شد

ولی سایز سینه هام خیلی بزرگ شدن دوسشون ندارم🥲

میشه بپرسم چند قوطی استفاده کردین و چند وقت؟بعد قطع چقد کم کردین؟شما هم صورتتون پف کرد و شکم در آورد ...

من روزی یه قاشق چای خوری بیشتر نمیخوردم چون خیلی خیلی زیاد اشتها میداد

همش درحال خوردن بودم اصلا سیر نمیشدم هیچ جوره

انقدر همچی به دهنم خوشمزه میومد سیر خوردن نمیشدم حتی اب خالی برام مزه ابمیوه ها استوایی داشت😄

من روزی یه قاشق چای خوری بیشتر نمیخوردم چون خیلی خیلی زیاد اشتها میداد همش درحال خوردن بودم اصلا سی ...

آره برا منی که هیچی اشتها ندارم یجوری بود که وقتی غذا میدیدم منی که حالم از غذا بهم میخوره میگفتم آخخخ غذاااا🤤😂یعنی با ولع میخوردما،سیری هم نداشتم،هر چی میخوردم انگار کلی جا داشتم،یعنی کیف میکردم😂

ولی خب صورتم خیلی پف کرد و خیلی شکم زدم🥲همه به روم میارن🥲میترسم باز برگرده به وزن قبل،میشه بپرسم شما چند کیلو اضافه کردین؟

من ۱۲کیلو عزیزم شما‌چقدر؟ چند وقته ک دیگه نخوردین؟

وزن نکردم هنوز🥲وقت نکردم برم

خوب اضافه کردین ماشاءلله،من فکر نمیکنم اینقد اضافه کرده باشم،نهایت۵،۶کیلو🙁

از ۲۳وم این ماه تا حالا نخوردم