2777
2789
عنوان

خدایا ممنونم بابت هدیه دوباره ت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 40 پست
عالی چه خوب منم دومی رو میخوام اما استرس نمی ذاره برای معاینات قبل از اقدام که رفتم همه چی اوکی و ...

ممنون بابت تبریکاتتون.منم دو ماه پیش بهم گفتن تنبلی داری.ورزش رو شروع کردم و همینطور قرص گلیکوفاژ و این ماه هم دکترم برای اولین بار کلومیفن داد که خب با یه دوره استفاده باردار شدم.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه ایشالا قدمش واسه جفتتون مبارک وخیرباشه.تن جفتتون سالم ایشالا ده تا نی نی نازگیرت بیاد برای مشکل منم دعا کن زودتر برم سره خونه زندگیم

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
سلام خانم تبریک میگم انشاالله به سلامتی قدمش خیر باشه براتون

خیلی ممنون گلم  

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
مبارکت باشه ایشالا قدمش واسه جفتتون مبارک وخیرباشه.تن جفتتون سالم ایشالا ده تا نی نی نازگیرت بیاد بر ...

ممنونم عزیزم.انشالله به زودی مشکل شما هم حل شه گلم

واي ٩ ماه طول كشيد؟ خيلي سخته كه  كاش اين استرس لعنتي از وجودم بره زود مامان بشم

بله عزیزم.هر ماه فقط 25 درصد احتما بارداری هست.ممکنه فرایند باردار شدن تا یک سال طول بکشه هرچند میدونم انتظار چقدر سخته.خصوصا واسه کسی مثل من که بچه شو از دست داده و از لحاظ روحی بهم ریخته س

بارداري قبليت چند ماه طول كشيد تا گرفت؟

بارداری قبلیم تو اقدام اول گرفت عزیزم.یه جورایی ناخواسته بود و با همون یه بار نزدیکی محافظت نشده گرفت

ممنون گلم.چشم حتمااااا خدایا خودت دل همه رو مثل دل من شاد کن.الهی آمین

آمین ..😍😍

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
انشاا... به سلامتی عزیزم😍😍😍

ممنون عزیزم.انشالله قدم نی نی خودتم خیر باشه و به زودی تو بغلت بگیریش