2777
2789
عنوان

سه قلو 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 35 پست
اون دارو مصرف کرده ربطی به ژن ندار۶

نه اصن دارو مصرف نکرده 

مطمئنم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابا چه سه قلویی  میدونی چقد سخته دهن اینو میبندی اون یکی باز میشه  الان اون طرف قرص اعص ...

اره واقعا خیلی سخته😂 پوشک اینو عوض کنی اون یکی پشت بندش ریده😂😂 اینو شیر بدی اون میخواد😂

تو همانی میشوی که می اندیشی!
نسبتش چیه باشما؟

خاله 💫😂بدبخت شدم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
آره خودت رو آماده کن برای چهاره انشاالله 

وای فوبیا دارم 

سه قلو چجوری قراره تو شکم آدم جا شه 🥸

چرا دوس ندارم دخترم خیلی بامزس ولی دوس دارم دخترم تک باشه سوگولی باشه😍🥺 داداشاش مراقبش باشن

گذشت دوره ای که داداش یار خواهر بود 

الان سال به سال نمیگن یه خواهری داریم

والا

اولا هر چی خدا بخاد همون میشه  دوم اینکه مادرت اگه سه قلو به دنیا آورده احتمالش کمه که چند قلو ...

خاله سس🤣😭

ضمنا شک نکن دارو مصرف کردن

نه بخدا اصن سه قلو نمیخواستننن 

دوقلو هم حتی نمیخواستن 

برگاشون زیخت

ممکنه سه قلو زایی اژ مرد باشه و سه قلو ها نا همسان باشن  ممکنه از زن باشه و همسان باشن  ...

بچه ها ناهمسانن 

خاله م هس 

گذشت دوره ای که داداش یار خواهر بود  الان سال به سال نمیگن یه خواهری داریم والا

چون شوهرم مردیه ک اخلاقیاتش مث همون مردای قدیمه پشت و پناهه واقعا ینی صدتا خواهر برادر بهش خدا میداد همرو از اب و گل در میاورد برای همین مطمعنم پسر داشته باشیم عین خودش میشن لوطی و با مرام ازین پدر یار و یاور در میاد🥰

تو همانی میشوی که می اندیشی!
بله ممکنه . یکی از دوستام خاله اش دو قلو داشت اونم بچه هاش دوقلو شدند . یکی هم مادربزرگش دوقلو داشت ...

دوقلو رو میتونم یکم نترسم 

من از سه قلو میترسم واقعا سخته 🥲

اره واقعا خیلی سخته😂 پوشک اینو عوض کنی اون یکی پشت بندش ریده😂😂 اینو شیر بدی اون میخواد😂

بخدا یکیشون گریه میکنه اون یکی میگ عه این گریه میکنه دهنش اندازه دایناسور باز میشه سه تا همزمان گریه 😭😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز