2821
2789
عنوان

سرکتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 41 پست
یعنی طالعم خوبه؟ 

اره عزیزم فقط از افکار فاسد دوری کن هزار تومن مال حروم بیاد تو زندگیت چند برابرش پس میدی تو‌نمازت هم کاهلی میکنی حوشن کبیر زیاد بخون

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سمیه، مادر زبیده

خیلی با هوش و با درایتی تو‌ کارهات خیلی غصه میخوری کل عمرت یبار سر رشته کارهاتو گم کردی ولی دوباره خودتو پیدا کردی تو چشم مردم خیلی عزیزی از طرف پدر مادرت بهت نفعی نمیرسع بعضی وقتا غمگین میشی اونم ب دلیل دعایه ک برات کردن باید باطلش کنی تو بچگی یه بچه پری رو اذیت کردی بعضی وقتا پریشون میشی شونه سرتو ب کسی نده راز دلت ب کسی نگو ماهت رجبه از نامحرم پرهیز کن دعای باطل سحر و انکشتر عقیق همیشه همراهت باشه تا در امان باشی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اسی برای من نمیگیری؟

عزیزم اسم خودت و مامانت بگو 

آبجی میشه بگی مهر ماه معلممم؟؟؟

آخه رفتم مصاحبع نمی‌دونم نتیجه چی میشه دلشوره دارم لطفاً

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز