2777
2789
عنوان

قدیم ها فکر میکردم یک آدم ۳۰ ساله پیره...

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 28 پست

دوستان ی سوال دارم نخواستم تایپیک بزنم بره بالا صفحه اصلی ببخش استارتر عزیز با اینک ربطیم ب این مبحث اینجا نداره. برا کمک گرفتن میپرسم من ۳۲ سالمه سه سال هست ک یائسگی زودرس گرفتم بعد دو هفته پیش برا یک روز خونریزی شدید کردم فقط یک روز روز بعد حتی لک بینی هم نداشتم باز دیروز رفتم ورزش بعدش رفتم بیرون پیاده روی یک هو خونریزی شدید کردم جوری ک زمین ریخت یعنی چکه کرد و داخل کفشم خونی شد خواستم شبیه من اطرافتون داشتین دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان ی سوال دارم نخواستم تایپیک بزنم بره بالا صفحه اصلی ببخش استارتر عزیز با اینک ربطیم ب این مبحث ...

سلام عزیزدلم

فک کنم تایپیک بزنی بهتر باشه💛

اینطوری پیامت دیده نمیشه و جواب نمیگیری

دوستان ی سوال دارم نخواستم تایپیک بزنم بره بالا صفحه اصلی ببخش استارتر عزیز با اینک ربطیم ب این مبحث ...

الازم انقدر شدیده ک ک ۴ تا نوار بهداشتی بزرگترین سایز یکجا استفاده میکنم جوابگو نیس همه زندگیم خون شده

الازم انقدر شدیده ک ک ۴ تا نوار بهداشتی بزرگترین سایز یکجا استفاده میکنم جوابگو نیس همه زندگیم خون ش ...

سونو دادی ؟؟کیست یا میوم نداری

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
الازم انقدر شدیده ک ک ۴ تا نوار بهداشتی بزرگترین سایز یکجا استفاده میکنم جوابگو نیس همه زندگیم خون ش ...

مراجعه به پزشک ،سونوگرافی و آزمایشات و معاینات لازم ،ممکنه فیبروم ،پولیپ و یا دورازجون سرطان باشه . سریعا به پزشک مراجعه کنید و پشت گوش نندازید

دقیقا منم الان ۳۳ سالمه دانشجوی ارشدم همه ی همکلاسیام بین ۲۵ تا ۲۹ هستن یجوری ازم میپرسن قصدت از ادامه تحصیل چیه؟! حس میکنم یه پام تو گور آویزونه خودم خبر ندارم دارم درس میخونم😅

خواهر جاریم اینطوری بود یمدت توی سیکل قاعدگیش شوید خشک را مثل چای دم میکرد می‌خورد خوب شد

2790
2778
2791
2779
2792