2777
2789
عنوان

متاهلها😂😂

1139 بازدید | 31 پست

خبردارین سایت و ازدست دادیم همه محصل ها و مجردها بدون درد و خون ریزی سایتوازدستمون دراوردن و تاپیکهایی درسی پرشده بجایی مسایل زناشویی و بارداری و اقدام😃🙄🤐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دست راستمون رو سرشون🤣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

😂😂😂خوبه که از دغدغه اونا هم آگاه میشیم همسن و سال بچه هام هستن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من دیگه کاملا از زمان امتحاناتشون و کنکورشون اینکه کنکورشون چجوری بوده و لغو امتحان دینی و اینکه نمیتونستن کارت ورود به جلسه بگیرن الانم فکر کنم شیمی دارن یا عربی نفهمیدم اینو هنوز از اینا خبر دارم

اهوم ولی دیگه خجالت میکشم تاپیک بزنمو سوال بپرسم 😅

راحت باش اونا اطلاعاتشون بیشتر آگاهترن😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻