2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 19 پست
آره برو نمیخوام توصیه کنم (چون نرفتم) ولی مراکز دانشگاهی هم هستن که خیلی ارزون میگیرن بالاخره بحث ...

مرسی ازراهنمایت عزیزم همینکارومیکنم 🙏🌷

نه دانشگاهی وتامین اجتماعی دندون های ساده رومیکشن برامن داخل فکه دندونام وروی کانال اعصاب قبول نمیکنن

۳۲تومن هزینه جراحیه نمیدونم دوجفت گوشواره بایه گردنبند

۳۲چخبره.مگه عمل فکه.گرونترین جا ک متخصص فک و دندان هم باشه ،برای جراحی دندان عقل ۲تومن شاید بگیره.من ۴سال پیش۶۵۰جراخی کردم متخصص هم بود.خیلی زیاد گفتن بهت.حتی عصب کشی و روکش هم در حد ۱۷میلبون میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۲چخبره.مگه عمل فکه.گرونترین جا ک متخصص فک و دندان هم باشه ،برای جراحی دندان عقل ۲تومن شاید بگیره.من ...

اخه ۴تاست دوتابالادوتاپایین بالایا دونه ای ۵پاینیادونه ای۱۰ دوستمم یجادیگه باهمین قیمت جراحی کردولی اره بازازیجادیگه بپرسم ببینم

نه پیش یه دندون پزشک رفتم فقط که گفت دندونای عقلت دارن رشدمیکنن وبه دندونای دیگه دارن آسیب میزنن گه ...

کدوم شهری ؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖