2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست
به امام رضا بگو یه بدبختی ۲۰ ساله تو غربت مونده...جدیدا ۵ ساعت رفته زیر عمل تو غربت رحمش و دراوردن.. ...

الهی خداوند بهتون سلامتی و آرامش بده 🤲😭چشم حتما میگم

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خوش ب سعادتت واسه ما هم دعا کن یه زایمان راحت با بچه ی سالم

دعا میکنم خدا بهت بارداری راحت بدون استرس

زایمان راحت و با کمترین عوارض

و بچه ی سالم و صلاح و خوشگل بده 

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

سلام صبحتون بخیر باشه 🌱🌼

من بیدار شدم نماز خوندم دارم آشپزی میکنم 

برم دوش بگیرم برم سر کار 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

سر صبحی شوهرم زد تو ذوقم،منم کلی گریه کردم الانم خابم نمیاد خودشم رفت سرکار

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  
جاتون خالی  با امام رضا  کاری نداری؟ بهش بگم🤭

تو رو خدا از طرف منم بهش بگو ... ۱۰ سال پیش با مادرم اومدم پا بوست همونجا با مادرم امتحانم کردی منو مادرم همو گم کردیم و هر دو خون گریه کردیم ولی دو سال بعدش ازم گرفتین مادرمو... بدون مادرم عروس شدم و بچه دار شدم... حداقل عوض بی مادری ها و غربت و تنهایی که کشیدم خودت خوشبختیمو ضمانت کن ...ضامن خوشبختی من شو ... خودت از چاله ای که افتادم توش نجاتم بده، ۱۰ سال درد بس نیست؟ نجاتم بده... با کلی آرزو اومدم خونه بخت اول عمرم که خیری از این دنیا ندیدم خواستم بقیه اش خوش باشم ، خوش که نه حداقل غم و غصه نداشته باشم ولی.... ..‌ حق من این نبود به اشک های مادرم تو حرمت قسمت میدم به فریادم برس 

تا راه نری خوب نمیشی

اذان صبح شده بیدار شدم باید دلیل بیارم که چرا بیدارم

فردا هم تاپیک میزنین چرا شبا میخوابین

پس فردا هم نی نی یار خبر میکنین که فلانی روزا تو سایت میچرخه تعلیقش کنین

واقعا نوبرین

بیچاره مامان باباهاتون

ولی خداییش امثال شماها نباشین زندگی شیرین نیست

خدایا این عسلها رو از ما دور نکن

بار شیشه تم مبارکت باشه و برکت زندگیت

خدا نگاهت میکنه مدیونی من رو هم یادت نره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
میشه واسه بختم سفارش کنید به میرزا رضا؟

میرزا یک صفت برای نام نهادن افراد توانمندتر به خواندن و نوشتن و.. تو یکی دو سده قبل که بی‌سوادی رواج زیادی داشته.

به کار بردنش برای پیشوای معصوم دینی چندان  درست و جالب  نیست.

امام رضا عالم آل محمد و سرآمد علمای زمانه بوده‌اند نه میرزا! 

مأمون عباسی هم به خاطر جایگاه ممتازی که از نظر علمی و اجتماعی داشتند به خراسان کشوندشون.

تو رو خدا از طرف منم بهش بگو ... ۱۰ سال پیش با مادرم اومدم پا بوست همونجا با مادرم امتحانم کردی منو ...

سلام چشم

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊