2777
2789

من روزه و نماز صبح خیلی دارم

نمی‌دونم باید چه کنم

معمولی دوستش خیلی دارم ولی اینکه خیلییی مذهبی باشم‌ن نیسنم

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من .چند سالی هست 

برام مهم نیست و بفکر جبران نیستم 

خدا رو خیلی قبول دارم ولی خب ...

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من فکرکنم پنج سال نماز قضا دارم

رابطم باخدا خوبه

تصمیم گرفتم یه دفتر بخرم خیلی وثتا که بیکاربودم نمازای قضاموبخونم بعدتو اون دفتره هرچی خوندمو بنویسم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

رابطم با خدا خوبه ولی نماز نمیخونم 

فقط موقع ماه رمضون 

بخدا خیلی ناراحتم از این مسئله ولی خیلیا میگن نماز به ما آرامش میده و...نمیدونم من چرا احساسش نمی کنم همسرمم خیلی میگ بخون پدرم و مادرم و.... میگن تو که فلانی ابنطوری اونطوری نمازتو بخون ولی نمیتونم ارتباط نمیتونم باهاش برقرار کنم خودمم اذیتم 

سلین 

باید در روز با نماز های دیگ اتون قضاشو بخونید کم کم قضا نمیشه دیگ

آخه خیلیههه یعنی هر روز یک دونه نماز صبح قضا بخونم؟خوب قبایل رو چطور جبران کنم

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

من روزه و نماز صبح خیلی دارم نمی‌دونم باید چه کنم معمولی دوستش خیلی دارم ولی اینکه خیلییی مذهبی با ...

من جدیدا به این‌نتیجه رسیدم انگار هر بدی در حق یکی کردم دقیقا بهم برگشته..اسمش کارماست؟

آخه خیلیههه یعنی هر روز یک دونه نماز صبح قضا بخونم؟خوب قبایل رو چطور جبران کنم

اره مثلا تو کاغذ بنویس ۶۰عدد نماز صبح در ۲هفته باید بخونم برای خودت تشویقی ام بذار یهو آخر سال میبینی اندازه ی ۳سال نماز صبح قضا خوندی مثلا

تازه همین نمازمم هی به سختی میخونم سخت نه یعنی یکم سنگینه ولی میخونم اینکه قضا هم کنارش بخونم فک کنم واسم نشدنیه خدایا نمیدونم چرا نماز سنگینه موقه نماز یادم به تمام کارای عقب افتاده و روزمرم میوفته لعنت بر شیطان

من جدیدا به این‌نتیجه رسیدم انگار هر بدی در حق یکی کردم دقیقا بهم برگشته..اسمش کارماست؟

نمیدونمم

من از ۹سالگی تا ۲۲سالگیم کل نماز روزه‌هام قضا هستن هر از گاهی بین این سالها نمازامو سعی کردم مرتب بخونم با جبران قضاها ولی وقتی شروع کردم ب جبران قضاهای سالای قبل باعث شد زده بشم و کلافه بشم کلا ول کنم

الان مرتب میخونم ولی ب قضای سالهای قبل فکر نمیکنم تا ادامه بدم ب انجام واجبات فعلی