2789
من واقعالیلاحاتمی رادوست داشتم ولی علت  فتارش تو خاک سپاری نرمال بود؟

چه کار کرده ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه رفتاری ؟

سلام گلرخ جون چطوری از زنداداش چخبر😝😂😍❤

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

لی تفاوتی وآرام بودن بیش ازحد

وا فکر کردم پا شده رقصیده؟!

کنترل مردهغ خودش رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سلام گلرخ جون چطوری از زنداداش چخبر😝😂😍❤

سلام 

اونم خوبه رفت سر خونه زندگیش سلام داره خدمت دلواپسانش   

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

خیلیا میگن پذیرش موضوع مرگ..

ولی به نظرم  وقتی عزیزت فوت میکنه واقعا چند روز اول اصلا کنترلی روی رفتارت نداری و اصلا یادت نمیاد چی شد و چطور گذشت برای من که اینطور بود و اینکه بتونی   رفتارت رو کنترل کنی واقعا سخته

البته هرکسی یه جور واکنش نشون میده 

چون خودشو به خاک وخون نکشید غیرنرماله؟

لبخند بنظرم نرمال نیست 

همین حرکت رو یکی که محبوب نیست و منفوره انجام میداد جبهه میگرفتن ولی الان چون لیلا حاتمیه همه هزار دلیل میارن چه باشخصیته

فرض کنین یکی مثل بهاره رهنما یا سحرقریشی خاکسپاری مادرش لبخند بزنه اونوفت این حرکت میگن نرمال؟ 

شايد مادرش مريضي سخت داشته يا وحدانش راحت بوده كه هر كار تونستم كردم و ياشوك ،ادم ها با روبرو شدن با مرگ عزيز رفتارهاشون متفاوته 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من واقعالیلاحاتمی رادوست داشتم ولی علت  فتارش تو خاک سپاری نرمال بود؟

ببین قرار نیست همه بعده مرگ عزیزشون شیون کنن که 

من به شخصه خیلی خیلی خونسردم

یا مثلا یک ماه بعد عقدم عموی شوهرم فوت کرد .ما رفتیم خونشون هی چشم میچرخوندم زن عموشو ببینم پیدا نمیکردم . از مادر شوهرم پرسیدم گفت اونه که داره پذیرایی میکنه . از شدت شوکی که بهش وارد شده بود حتی گریه نکرد تو مراسما ‌.از استرسش بلند شده بود پذیرایی میکرد . ایشونم حتما مدلشه . قرار نیست که چون گریه نمیکنه بگیم پس ناراحت نبوده

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن