2777
2789
عنوان

پروتز بیب بیب

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 48 پست
چند سالته منم متاهلم و دوست دارم اینکارو کنم بعد مصنوعی نمیشه منظورم اینه حالت ژله ایش حفظ میشه یا ...

ممکنه ی کوچولو بیاد پایینتر سینه 

من از نزدیک دیدم خیلی خوشگل میشه

۲۳

همین  پس چند روش داره؟؟؟ من هیچ تحقیقی نکردم چون شرایطشو فعلا ندارم ولی دوست دارم در ایند ...

نهههه تزریق چربی ب سینه واقعا زشته و شل میشه و جذب میشه

سینه فقط پروتز جوابه 

باسن چربی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقم دیگه منو دیده بعد پسندیده دیگه  من اسکینی نیستم  همه چی خوبه ولی سینم کارو داره خرا ...

برو سینه ها شیما کاتوزیانو ببین شاید پشیمون شدی 

فقد میدونم ژل نزن یچی دیگه چیز کن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

مامانم ک‌موافقه  برادر ندارم بابام بدش میاد ولی من بینیمم پنهونی از بابام عمل کردم بعد فهمید

مامانت چطوره احتمال داره به مامانت بری 

هنوز جا داریااا

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

مامانت چطوره احتمال داره به مامانت بری  هنوز جا داریااا

مامانم عالی خاله ها و عمه هام عالی 

برا من ولی اصلا رشد نداره 

چاق میشمم این همبنجور میمونه نمیدونم چشه

نهههه تزریق چربی ب سینه واقعا زشته و شل میشه و جذب میشه سینه فقط پروتز جوابه  باسن چربی

خب پروتز مصنوعی میشه دیگه بیب بیب نیست

بعدم در اینده شاید بخوای بچه دار بشی مشکل ساز نمیشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

مامانم عالی خاله ها و عمه هام عالی  برا من ولی اصلا رشد نداره  چاق میشمم این همبنجور میم ...

پس از توام درست میشه صددرصد دیگه دو طرفه خوبن

نرو عمل

بعد ازدواج کلی فرق میکنه

هورمونایی تو بدنت ترشح میشه که بدون عمل چند سایز افزایش میشه

مطمین باش

نهههه تزریق چربی ب سینه واقعا زشته و شل میشه و جذب میشه سینه فقط پروتز جوابه  باسن چربی

چرا؟طاهرش طبیعی تر نمیشه؟مثلا من یه سایز و نیم میخوام بزرگ شه چربی برام بهتر نیست؟

دعا کنید حالم خوب شه..🤍
مامانم عالی خاله ها و عمه هام عالی  برا من ولی اصلا رشد نداره  چاق میشمم این همبنجور میم ...

اونیکه دیدی پروتز کرده بود گرد گذاشته بود یا اناتومیکال؟ فرمش طبیعی بود؟

کدوم دکتر ۸۸ بود؟ 

شما سنت خیلی کمتر از منه

یه بار یه دکتر بهم گفت باید تو سن بلوغ ازمایش هورمونی میدادی دارو‌ مصرف میکردی مشکل رشد حل میشد.

برو سینه ها شیما کاتوزیانو ببین شاید پشیمون شدی  فقد میدونم ژل نزن یچی دیگه چیز کن

عزیزم من شنیدم چربی اب میشه بی فایدست

اونم ژل نیست پروتز سیلیکونیه

من برا یه نفر رو دیدم خوب بود 

اونیکه دیدی پروتز کرده بود گرد گذاشته بود یا اناتومیکال؟ فرمش طبیعی بود؟ کدوم دکتر ۸۸ بود؟  ش ...

گرد

۸۸ تا ۱۲۰ دکتر مهدی جعفری ک گفت پروتز اشکی منتور ۱۲۰ تومنه

گرد خبلی طبیعی نیس فانتزیه

اشکی طبیعی میشه