2777
2789
عنوان

تمام اعتقاداتم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست
مگه واسه خدا داری عبادت میکنی خدا بخاطر خودت گفته اعمال دینی انجام بده مثلا تو اگه نماز نخونی از خدا ...

بحث نماز نیس کلا همه چی

من میگم هر کی داره بر عکس عمل  میکنه

زندگی ش بهتر میشه

این یکی از سنت های الهی هست که در قرآن هم بهش اشاره شده. به آدمای بد ممکن هست خدا همه چیز بده تا اون ...

والا این دنیاشون که چند پله از بهشتم بالاتره ، زندگیای فوق لاکچری

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ذهن طرف یکی از ملکاش ۱۰۰ میلیارد می ارزع  ۱۰ میلیونش ب ی یتیم نبخشید گفت پولمو بده م ...

این آدمی ک میگی اهل تلاش و کار زیاد هست یعنی ثروتش رو با کار کردن ب دست اورده؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
خدا خیلی صبوره عزیزم .داره بهشون مهلت میده بوقتش حسابشون رو میرسه

اخه چرا هر چی خلاف حرف خداس 

خوب پیش میره

چرا خدا براشون گره نمیندازه

تو دروغی ک میگن.

تو فخری کع میفروشن

تو مالی ک  بسیار دارن ذره ای نمی بخشن ب ی نیازمند جلو‌چشم خودشون

این آدمی ک میگی اهل تلاش و کار زیاد هست یعنی ثروتش رو با کار کردن ب دست اورده؟

بله به دست اورده 

زحمت کشیده ولی من اصلا به اون آدم کار ندارم

من ب خدا کار دارم

اون ک میگه مالو بخوام برای  هر کس زیاد میکنم

اونم باید ی بخشی در راه من  ببخشع

چرا  کسی ک نمی بحشه ثروتش روز به روز بیشتر میشه

این یکی از  خلاف حرفای خدا بود در عمل دیدم

بله به دست اورده  زحمت کشیده ولی من اصلا به اون آدم کار ندارم من ب خدا کار دارم اون ک میگه م ...

برای خودمم سؤال

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
اون پست قبلیمو بخون

این چه امتحانیه 

ادم ما تحتش میسوزه کسی ک درستکاره

اینارو می بینه 

چه فکری میکنه

خدا حتی ی گوش مالی کوچیک هم نمیده به اینا

فکر میکنن خودشون خدان

دیگ آدم درستکار اینارو ببینه چطور شک نکنه

طرف باغ خریده باغ مثل چی میوه میده فراواان کلی از اون باغ دوباره درآمد داره خدا میخواس  اون ...

باید از کسی ک تو زمینه دینی  آگاهی زیاده داره بپرسیم منم دیدم انقدر وضعش خوبه اما عملش خلاف گفته های خداست روز ب روزم پیشرفت میکنه 

یعنی چی ذهن طرف یکی از ملکاش ۱۰۰ میلیارد می ارزع  ۱۰ میلیونش ب ی یتیم نبخشید گفت پولمو بده م ...

همین دیگه دوست عزیز تو خوشبختی و ظاهر زندگی بقیه رو به با دین و مذهب نگاه می‌کنی و اینطوری استدلال میکنی .در حالی که پیشرفت یه نفر تو شغلش درسته که اهل نماز نیست ولی پیشرفتش شاید برای تلاشش هست ولی اونی که همه واجبات رو انجام میده ولی از عقلش برای پیشرفت استفاده نمیکنه. اتفاقا من افرادی رو دیدم که به خدا هم اعتقاد دارن و کلی هم پیشرفت میکنن. برای همین میگم بیشتر به باور افراد بستگی داره که زندگی رو چطور بگیرن..

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
همین دیگه دوست عزیز تو خوشبختی و ظاهر زندگی بقیه رو به با دین و مذهب نگاه می‌کنی و اینطوری استدلال م ...

خب شما  حتما به  خدا اعتقاد نداری

تلاشش ب کنار

طرف وقتی خلاف حرفای خدا عمل میکنه چرا خوشبخته

خدا  مگه نگفته هر کی به حرفای من عمل کنه خوشبخت دو دنیلس

همین دیگه دوست عزیز تو خوشبختی و ظاهر زندگی بقیه رو به با دین و مذهب نگاه می‌کنی و اینطوری استدلال م ...

ببین خدا میگه من مال میدم همه چی مال منه

کره زمین به  این بزرگی اندازه نقطه  ای تو کیهانه

سیاره های از الماس

از طلا

خیلیا زحمت میکشن ولی کارشون انقدر وسعت پیدا نمیکنه

نمیدونم  شاید همین ک فکر میکنم درسته

خب شما  حتما به  خدا اعتقاد نداری تلاشش ب کنار طرف وقتی خلاف حرفای خدا عمل میکنه چرا خوش ...

فکر کنم برعکس میگی من به خدا اعتقاد دارم که به حکمتش هم اعتقاد دارم نه مثل تو که با خدا داری یکی به دو میکنی.

نگو پشمام بگو چه جالب،😌